Magazin
28 Kas 2021 12:15 Son Güncelleme: 28 Kas 2021 12:23

Evinde kaza geçiren ünlü oyuncu Fikret Kuşkan yaralandı

FOX TV'nin sevilen dizisi Elkızı'nda Resul Bozdağlı karakterini canlandıran Fikret Kuşkan evinin merdivenlerinden düştü.

FOX TV'de yayınlanan Elkızı'nda rol alan oyuncu Fikret Kuşkan evinin merdivenlerinden düşerek yaralandı. 

Oyuncu Fikret Kuşkan, evinde merdivenlerden düştü. Kuşkan, Maslak'ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Gerekli tetkitlerin yapılması için 1 gün müşahede altında tutulan ünlü oyuncu, ardından taburcu edildi.

Fikret Kuşkan'ın bir süre evinde istirahat edeceği öğrenildi.

FİKRET KUŞKAN KİMDİR?

Fikret Kuşkan 22 Nisan 1965 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lise yıllarında Edebiyat öğretmeninin desteğiyle tiyatroya başladı. 1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavını kazanarak eğitimini bu okulda sürdürüp tamamladı.

Kuşkan, bir süre fotoğrafçılık yaptıktan sonra tamamen oyunculuğa yönlerek ilk filmi Zülfü Livaneli'nin "Sis" filminde oynadı.

Ardından “Gençler” (1989) adlı dizi, sonra da sırasıyla; “Gizli Yüz” (1990), “İki Başlı Dev” (1990), “Issızlığın Ortası” (1991), “Dönersen Islık Çal” (1992) filmleri geldi. Kariyerinde bugüne kadar 38 filmde rol aldı. Çağan Irmak‘ın yönettiği “Babam ve Oğlum” (2005) ve “Mustafa Hakkında Herşey” (2003) gibi bir çok sinema eleştirmeni tarafından tam not almış yapımların başrolündeydi.

Kuşkan, “Şaşıfelek Çıkmazı“, “Emanet“, “Esir Şehrin İnsanları“, “Artık Çok Geç” ve “Issızlığın Ortası” adlı televizyon dizilerinde de rol aldı.

Bugüne kadar pek çok dizi ve film projesinde yer alan Fikret Kuşkan aynı zamanda seslendirme de yapmakta. Bahar Kerimoğlu ile olan evliliğinden Gün Kuzgun isminde bir oğlu olan Fikret Kuşkan, ikinci evliliğini 2014 yılında Arsevi Özkara ile yaptı.

ETİKETLER
#Fikret Kuşkan