Gündem
01 Şub 2017 17:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:27

Evetçilere kurumsal destek! İhlas Grubu biz de varız dedi!

İhlas Haber Ajansı (İHA) ‘partili cumhurbaşkanlığı’nı merkeze alan anayasa değişiklik referandumunda ‘Evet’ kampanyasını destekleyeceğini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına soyunan Rıdvan Dilmen, bir videoyla, “Güçlü bir Türkiye için evet, ben de varım” demiş, futbolcu Arda Turan’a “Sen de var mısın?” diyerek zincirleme bir kampanya başlatmıştı.

Spor, magazin ve akademiden sonra medyadan referandumda ‘Evet’ oyu vereceğini ilk açıklayansa Hürriyet gazesi yazarı Fatih Çekirge olmuştu. Çekirge, “Madem sordunuz, ben de oyumu açıklıyorum, çünkü” başlıklı yazısında oyunun rengini belli etmişti.

İHA da ‘Evet’çi

Çekirge’nin ardından, İhlas Haber Ajansı (İHA) da anayasa değişiklik teklifini destekleyeceğini bildirdi.

Ajansın resmi twitter hesabından yayınlanan videoda, İHA’nın bağlı olduğu İhlas Holding bünyesindeki TGRT Haber ve Türkiye gazetesine de yer veriliyor.

Videoda, televizyon muhabirlerinin canlı yayın görüntüleriyle gazetenin darbe girişiminin ardından attığı manşetler de bulunuyor.




Videoda şöyle deniyor: “Yeniliklere varız. Oturduğumuz yerden ahkam kesmeyiz. Milletimizin istikbali için gerçeklerin peşine düşeriz. Ekonomik istikrara da varız. Ekran karşısında bildiğimiz yolda dosdoğru yürürüz. Günü gelince göğsümüzü siper etmeye varız. Yeri gelir tek başımıza dünyaya bedel oluruz. Yeri gelir top yekun yeri destanlar yazarız. Bağımsızlığa varız. Dün vardık, bugün de varız. Yarın da doğrularla ve hak edenle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Çünkü biz, bu vatan için ayaktayız. Daha güçlü bir Türkiye için biz de varız.”