Gündem
12 Haz 2011 16:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:27

EVET KAŞESİNİ ZARFA BASTI! ZAFER ÇAĞLAYAN'DAN İLGİNÇ HATA!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, oyunu kullandığı Mersin'de öyle bir hata yaptı ki...

Bir grup partili ile merkez Akdeniz ilçesindeki Tevfik Sırrı Gür Lisesi'ne gelen Çağlayan, okul bahçesinde ve içerisinde bazı vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. 1001 No'lu sandıkta oyunu kullanan Çağlayan, oy kullanılması için ayrılan bölüme geçtikten sonra, "Yeni bir zarf alma imkanım var mı? Zarfı müsvedde kağıt zannettim" diyerek yeni bir zarf aldıktan sonra oy verme işlemini tamamladı.

Ardından, sandık görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, diğer sandık görevlilerini de ziyaret eden Çağlayan, başarılar diledi ve herhangi bir sorun olup olmadığını sordu.

Çağlayan, okul bahçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Şu an sözün bittiği yerdeyiz. Söyleyeceklerimizi 2 ay boyunca söyledik" dedi. Hükümet olarak 8, 5 yıldır söylemek istedikleri her şeyi dile getirdiklerini anlatan Çağlayan, şöyle devam etti: "Allah ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu etsin. İnşallah Mersin'imiz için hayırlı olur. Ümit ediyorum ki bu seçimler yeni ufukların, yeni demokratik açılımların ve yeni gelişmelerin vesilesi olacaktır. Sandıktan ne çıkarsa, herkes onu kabul edecektir. Bugün siyasilerin sözünün bittiği, milletin sözünün başladığı noktadayız. Milletimiz huşu ve bir bayram havası içerisinde oylarını kullanıyor. Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah ülkemize gelecekte çok daha iyi günlerin yaşandığı ve demokrasinin daha da yeşerdiği günleri nasip etsin. "