Eva Mendes'ten '50 eyalette cinsel ilişkiye girdim' itirafı!

Gösteri dünyasının yıldız isimleri her ne kadar yaşamlarını kameralar önünde sürdürseler de zaman zaman yaptıkları itiraflarla hayranlarını dumur etmeyi başarıyor. İlk olarak 50 eyalette cinsel ilişkiye girdim diyen ünlü aktris Eva Mendes'le başlayalım.

Eva Mendes'ten '50 eyalette cinsel ilişkiye girdim' itirafı! - Sayfa 1

Verdikleri röportajlarda özel hayatlarıyla ilgili kendilerine yöneltilen "birisiyle seviştiğiniz en sıradışı yer neresiydi" sorusunu karşılıksız bırakmayan ünlülerin söylediklerini sizler için derledik. İşte ünlülerin bazıları şaşırtan, bazıları zaten bilinen, bazıları da çoktan bir şehir efsanesi haline gelen o ilginç deneyimleri...

112
Eva Mendes'ten '50 eyalette cinsel ilişkiye girdim' itirafı! - Sayfa 2

Şimdilerde ünlü aktör Ryan Gosling ile mutlu bir birliktelik yaşayan ve iki çocuk annesi olan yıldız oyuncu Eva Mendes, "50 eyalette cinsel ilişkiye girdim. Bunların çoğu gençliğimde yaptığım yolculuklar sırasındaydı. Belki de temiz havadan." itirafıyla adeta dumur etmişti.

212
Eva Mendes'ten '50 eyalette cinsel ilişkiye girdim' itirafı! - Sayfa 3

Zoe Saldana bir süre önce gizlice Marco Perego ile evlendi ve bir bebek sahibi oldu. Artık eskisine oranla çok daha ağırbaşlı bir hayat sürdürüyor. Ama onun geçmişi de çılgınlıklarla dolu. Bunlardan birini de 2012 yılında Marie Claire dergisine verdiği röportajda anlatmıştı.

312
Eva Mendes'ten '50 eyalette cinsel ilişkiye girdim' itirafı! - Sayfa 4

Saldana Coney Adası'ndan New York'un metrosuna giden bir metro vagonunda seviştiğini anlattı. Bunu da bugüne kadar yaptığı en büyük çılgınlık olarak tarif etti. Saldana bunun yıllar önce gerçekleştiğini ve şimdi gerçek bir "hanımefendi" olduğunu da sözlerine ekledi.

412