Ev sahibinden kiracısına iğrenç tuzak! Kokudan duramıyorlar

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

Ev sahibinden kiracısına iğrenç tuzak! Kokudan duramıyorlar - Sayfa 1

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ediyor. Son olarak bir anlaşmazlık haberi de Kartal'dan geldi. Musa Kılıç, eşi Fadime Kılıç ve oğulları ile birlikte 2021 yılından beri Kartal Gümüşpınar Mahallesi'nde bulunan 3 katlı binanın ikinci katında kiracı olarak kalıyor. Ev sahipleri İbrahim Yıldırım ise iddiaya göre 2 yıldır Kılıç ailesinin evinden çıkmasını istiyor.

18
Ev sahibinden kiracısına iğrenç tuzak! Kokudan duramıyorlar - Sayfa 2

KANALİZASYON GİDERİNİ TIKADI
Evde aynı zamanda torunlarına da bakan Kılıç çifti, ev sahibinin binanın kanalizasyon giderini binanın giriş katındaki daireden bilinçli olarak tıkadığını öne sürdü.

28
Ev sahibinden kiracısına iğrenç tuzak! Kokudan duramıyorlar - Sayfa 3

Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, ev sahibi ile konuşup sorunun giderilmesini istedi fakat olumlu sonuç alamadı.

38
Ev sahibinden kiracısına iğrenç tuzak! Kokudan duramıyorlar - Sayfa 4


İddiaya göre, ev sahibi sorunu gidermedi ayrıca da kiracılarının evinden çıkmasını istedi. Kiracıların ihbarı üzerine binaya İSKİ ekipleri geldi ancak kanalizasyonda herhangi bir sorun olmadığını, problemin ev sahibinin oturduğu daireden kaynaklandığı cevabını verdi.

48