Magazin
22 Mar 2016 09:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

Eurovision'da sahne şovunu çıplak yapacak!

Belarus'u bu yıl Eurovision şarkı yarışmasında 'Help You Fly' şarkısıyla temsil edecek şarkıcı İvan, sahne şovunu çıplak gerçekleştirecek.

Bu seneki Eurovision şarkı yarışmasında Belarus'u "Help You Fly" isimli şarkısıyla şarkıcı İvan temsil edecek. İvan, sahne şovunu çıplak gerçekleştireceği ifade edildi. Super.ru sitesine konuşan şarkıcının menajeri Viktor Drobış "Evet, sahnede kurtlar olacak ve İvan da çıplak olacak" dedi.

"HELP YOU FLY" ŞARKISINI SESLENDİRECEK
Belarus'u bu yıl Eurovision şarkı yarışmasında 'Help You Fly' şarkısını seslendirecek şarkıcı İvan temsil edecek.

"İVAN ÇIPLAK OLACAK"
Şovunda kurt figürünü öne çıkaran İvan, sahneye çıplak çıkacak. Super.ru sitesine konuşan şarkıcının menajeri Viktor Drobış "Evet, sahnede kurtlar olacak ve İvan da çıplak olacak" dedi.

"İNSANLA DOĞA ARASINDAKİ BU HASSAS DENGEYİ HERKESİN HİSSETMESİNİ İSTİYORUZ"
Drobış, sahne şovunun çıplak gerçekleştirme nedenini de "Her insanın kendini özdeşleştirdiği bir hayvan vardır. Bazen onu kendi içimizde bastırırız, herkes de onunla yüz yüze gelemez. Biz şovla insanla doğa arasındaki bu hassas dengeyi herkesin hissetmesini istiyoruz" diye açıkladı.

"KURTLARIN SAHNEYE ÇIKMASI İÇİN ÖZEL İZİN GEREK"
Eurovision organizatörlerinin sahne şovunun çıplak gerçekleştirilmesine nasıl tepki vereceği henüz bilinmiyor ancak kurtların sahneye çıkması için özel izin gerekiyor.

RUSYA'YI LAZAREV TEMSİL EDİYOR
Bu yıl İsviçre'de gerçekleştirilecek Eurovision'da Rusya'yı 'You are the only one' şarkısıyla Rus şarkıcı Sergey Lazarev temsil edecek. Lazarev'in şarkısının klibi internette tıklanma rekorları kırıyor. (sputniknews)