Gündem
29 Mayıs 2010 17:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

EUROVİSİON'DA FİNAL HEYECANI!.. MANGA KAÇINCI SIRADA SAHNE ALACAK?

55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda final heyecanı!.. Bugün Türkiye'nin kalbi Manga ile atacak... Peki Manga kaçıncı sırada sahne alacak?

55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Manga, bu akşam 14. sırada yarışacak!..

  Yarışma  saat 22.00’de TRT’den canlı yayınlanacak. Manga’nın solisti Ferman Akgül, finalde de destek beklediklerini söyledi.

 Norveç’in başkenti Oslo’daki Telenor Arena’da bu akşam gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Manga, Türkiye’yi “We Could Be The Same” adlı parçayla temsil edecek. Finale kalmalarının sürpriz olmadığını söyleyen Manga’nın vokalisti Ferman Akgül, kendilerini finale taşıyan zarfların açılışı sırasında çok heyecanlandığını söyledi. Yarı finalde kendilerine güvenenlere ve oy verenlere teşekkür eden grup  üyeleri  finalde de destek istedi.

 

 TRT 1’den saat 22.00’de canlı yayınlanacak olan yarışmada, 25 ülkenin temsilcileri sahneye çıkacak. Manga’nın, 14. sırada yarışacağı Eurovision Şarkı Yarışması’nın oylama sistemi  yüzde  50 tele oylama (SMS), yüzde 50 profesyonel jüri tarafından oluşan bir sistemle yapılacak. Finalde sırasıyla, Azerbaycan, İspanya, Norveç, Moldova, Kıbrıs, Bosna Hersek, Belçika, Sırbistan, Beyaz Rusya, İrlanda, Yunanistan, Birleşik Krallık, Gürcistan, Türkiye, Arnavutluk, İzlanda, Ukrayna, Fransa, Romanya, Rusya, Ermenistan, Almanya, Portekiz, İsrail ve Danimarka sahneye çıkacak.


ETİKETLER
#Manga #Eurovision