Polemik & Kulis
18 Şub 2016 10:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:21

Etyen Mahçupyan'dan iki gün sonra gelen açıklama: 'Hepsi yalandı'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ile Cemil Ertem'e yönelik tuhaf iddialarla dolu bir yazı kaleme alan Etyen Mahçupyan yazısından iki gün sonra açıkladı: "Hepsi yalandı"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ile Cemil Ertem'e yönelik "uygunsuz ilişki" iddiasının yeraldığı bir yazı kaleme alan Etyen Mahçupyan iki gün sonra, "Hepsi yalandı" dedi.

Mahçupyan'ın 15 Şubat'ta "Bizde asıl yalan beyan esastır!" başlıklı yazısı Serbestiyet'e girdiği gibi çıkarıldı.Ancak Bulut ve Ertem'i hedef alan yazı sosyal medyada iki gün boyunca dolaştı.

İki günün sonunda Mahçupyan, "Olay ne?" başlıklı bir yazı ile yazdıklarının nasıl yalan olduğunu anlattı.

İşte Mahçupyan'ın son yazısının altına düştüğü not:

Bu arada 'Bizde asıl yalan beyan esastır!' başlıklı yazıyla ilgili olarak sosyal medyanın 'kaynadığı' söylendi. İki Başdanışman arasında olduğu söylenen 'uygunsuz ilişki' nedeniyle... Oysa bu tabirin içi tamamen boş... Özellikle öyle çünkü yazının başlığının açıkça söylediği üzere ve yazının ilgili paragrafında da ifade edildiği gibi bu bir 'yalan'. Yazı malum danışman ve çevresinin benim ve Cevdet Akçay hakkında söyledikleri yalana karşılık olarak verilmiş bir yalandan ibaret. Eğer yalanla işi idare edeceklerini sanıyorlarsa bunun pek gerçekçi bir beklenti olmadığını anlamaları için...