Gündem
23 Tem 2015 23:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:45

Etyen Mahçupyan hakkında şok iddia! "Askerse ölecek tabi"

Posta gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan, Etyen Mahçupyan'ın CNNTürk'de gündeme ilişkin yaptığı açıklamalara karşın çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Aldoğan, Akşam gazetesi yazarı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eski danışmanı Etyen Mahçupyan ile ilgili sosyal medyada çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

“BU GÜNE KADAR HİÇ YÜZÜNE BAKMADIM”
Aldoğan, yıllar önce katıldıkları bir yemekte 2 şehit haberinin geldiğini, bu haber üzerine Mahçupyan’ın “askerse ölecek tabii! Diyorlar ya fıtratında var” diyen Mahçupyan’ın o günden bu güne kadar hiç yüzüne bakmadığını, bugünkü şehit asker için de aynı fikirde olduğunu, o günkü fikri neyse bu günde aynı olduğunu düşündüğünü belirtti.

“2 ASKER ÖLECEK TABİİ!”
Aldoğan sosyal medyada yazdığı açıklama şöyle, “Şirin Hanım Etyen Mahcupyan’ı konuk ediyor. Yıllar önce aynı masada yemek yerken bir şehit haberi almış ve çok üzülmüştüm! Aynen şunu demişti. 2.askerse ölecek tabii! Diyorlar ya fıtratında var! Ve omuz silkmişti yüzüne bakmam o günden beri bugünkü şehidimiz için de aynısını düşündüğüne eminim Ama Şirin Payzın sever kendisini değer verir ben tabii ki izlemeyeceğim!”