Magazin
09 Tem 2018 16:27 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

Etkin Ünal'dan eski eşi Tugay Kerimoğlu’na gönderme!

Bundan yedi ay önce eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ile sürdürdüğü 25 yıllık evliliğini sonlandıran iki çocuk annesi Etkin Ünal yaptığı paylaşımlarla adeta eski eşine göndermede bulundu.

Ayrılık sonrası fazlaca ortalarda görünmeyen Etkin Ünal, tatilini sürdürdüğü Çeşme-Alaçatı’dan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Ayrılık sonrası yaptığı açıklamada “Bu evliliği Tugay’ın arkadaş grubu bitirdi” şeklinde konuşan Etkin Ünal, 19 yaşında yaptığı ve 25 yılın sonrasında biten evliliği hakkında: “Bizimki çok erken başladı. Zaten evliliğin süresi maksimum 25 sene. 30 yaşında evlenmiş olsan yaş olacak 55. Ondan sonra insanlar idare etmeye çalışıyor. Ama biz 40'larımızda bu iş bitti dedik. 40 yaşından sonra 15 sene verimli bir hayatın var. Enerjin yerindeyken dünyayı gezebilirsin. İşte o zaman evlilik bitsin, yürümüyorsa yürümesin diyorsun. Erken başlayan bütün evliliklerin yaşı 20-25 sene. Ötesi katlanmak oluyor” şeklinde konuşmuştu.



Etkin'den tatil pozları

Etkin Ünal, Tugay Kerimoğlu ile boşanma sonrası ilk kez ortaya çıktı. Çeşme-Alaçatı’da tatil yapan Etkin Ünal, önceki gün Instagram’da sahilde yalnız çekilmiş bir pozunu paylaştı. Etkin Ünal’ın bu pozları eski eşe bir gönderme olarak yorumlandı.