Gündem
20 Ağu 2015 13:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:49

Ethem Sancak'tan silahlı saldırı açıklaması: Hedef tahtasına konuluyoruz!

ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, A Haber canlı yayınına telefonla bağlandı ve olayı yorumladı.

Sancak'ın bulunduğu araca Halkalı'da silahla ateş açıldı. Aracına kurşun isabet eden Sancak'ın saldırıyı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a yönelik saldırı sonrasında ağabeyi, ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, A Haber canlı yayınına telefonla bağlandı ve şunları söyledi:

"Dört bir yandan saldırı altındayız. Bu milletin liderini savunuyoruz. Savunacağız, arkasındayız. Bu vatanın bir ferdi olarak bu ülkeyi, liderini savunacağız. Bu yüzden de her türlü tehdit geliyor zaten.

Telefonlarla, maillerle geliyor tehditler, sosyal medyada var tehditler, istihbarat raporlarında var. Hedef tahtasına konuluyoruz şer güçlerinin. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Demek ki doğru yoldayız.

Güvenlik kuvvetlerimiz sağ olsun herkesi korumaya çalıştığı gibi bizi de korumaya çalışıyorlar. Bu aslında top yekin bir milli mücadele. Pervari'de 8 askerimizi şehit ettiler. Lice'de öyle. Biz de önde görüldüğümüz için bu saldırılara hedef oluyoruz. El birliği ile bu saldırıları püskürteceğiz."