Güncel
15 Kas 2021 10:03 Son Güncelleme: 15 Kas 2021 10:03

Etçi Umut, yurt dışında ilk şubesini açıyor

Ankara'da üç şubesi bulunan Etçi Umut, yurt dışına açılıyor. Yurt dışında ilk şubesini kerdeş ülke Azerbaycan'da açmaya hazırlanıyor...

Ankara denildiğinde akla gelen ilk mekanlar arasında yer alan Etçi Umut, ünlü isimlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Ankara'da üç şubesi bulunan Etçi Umut, modern çizgileri ve geniş menü seçenekleriyle 7’den 70’e herkesin tercihi olmaya devam ederken, markanın sahibi Umut Balpetek, kaliteli hizmete önem verdiğini belirtti. Başta siyaset, sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerin buluşma noktası haline gelen Etçi Umut'u ziyaret eden eden isimlerin arasında; İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Danilo Zanna, İzzet Yıldızhan, Taha Akgül, Merve Özbey, Mesut Akusta, Bülent Serttaş, Berkay, Emre Kaya, Mesut Akusta ve Tamer Karadağlı yer alıyor.
 
  Yakın zamanda Azerbaycan'a bir şube daha açacağını belirten Umut Balpetek, ''Yurt dışına şube açılması yönünde yıllardır çok talep ve teklif alıyorum. Kaliteli hizmetten ödün vermemek için hiç aceleci davranmadık bu zamana kadar ama artık zamanı geldi. Yurt dışındaki ilk şubemiz ise kardeş ülke Azerbaycan'ın olacak olması benim için ayrı bir manevi önem taşıyor.'' dedi.