Estetikle bambaşka biri olmuştu! Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncularından biri olan Zeynep Koçak, aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşmüştü. Koçak, son olarak Boğaz manzaralı evinde temizlik yaptığı anları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi - Sayfa 1

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile hafızalarımıza kazınan ve bir dönem de Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Zeynep Koçak şimdilerde yaptırdığı imaj değişiklikleri ile gündemden düşmüyor.

111
Estetikle bambaşka biri olmuştu! Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi - Sayfa 2

Geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka birine dönüşen Zeynep Koçak son dönemde verdiği kilolarla da dikkat çekiyor. Yazar, oyuncu ve senarist Zeynep Koçak şimdi de Boğaz manzaralı eviyle gündem oldu.

211
Estetikle bambaşka biri olmuştu! Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi - Sayfa 3

Temizlik yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Zeynep Koçak o anlarına 'Temizlik yapmıyor diyenler... Koltukları bile çektim!' notunu düştü.

311
Estetikle bambaşka biri olmuştu! Zeynep Koçak elinde paspasla Boğaz manzaralı evini temizledi - Sayfa 4

Evinin manzarasını da göstermeyi ihmal etmeyen Zeynep Koçak'ın evini görenler hayran kaldı. Hem Boğaz manzaralı hem de bahçeli bir evde oturan Koçak'ın evi çok beğenildi.

411