Röportaj
04 Kas 2013 15:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

EŞREF KOLÇAK İSYAN ETTİ! HARUN KOLÇAK'IN CANINA KIYMASINDAN KORKUYORUM!

Büyük maddi sıkıntı içindeki Eşref Kolçak, yaşadığı zor günleri anlattı..

Eşref Kolçak, "1970’ten 2007’ye kadar bana kimse iş vermedi. Bir de bana ödenmeyen paraların vergisini ödettiler; bu ülkeden alacağım var" diyerek isyan etti. Kolçak, oğlu Harun Kolçak’ın işsizlik yüzünden bunalıma girip canına kıymasından korktuğunu anlattı.

İşte Sabah’tan Başak Çokan’a konuşan Eşref Kolçak’ın açıklamaları;

Maddi sıkıntılarınız var mı?
Korkunç sıkıntı içindeyim. 70’li yıllardan 2007 yılına kadar bana kimse iş vermedi; hâlâ da vermiyorlar. Bugüne kadar bana ödenmeyen paraların da vergisini benden aldılar. Cumhurbaşkanımızdan yardım istedim. Bu ülkeden alacağım var, onu istiyorum.

 Eşinizin mezarının yanında kendinize mezar satın aldığınızı öğrendim; doğru mu ?
Evet, öldükten sonra ortada kalmayayım diye mezarımı şimdiden aldım. Elimde bir tek bu yazlık kaldı, onu da Harun prostat kanseri olunca tedavisi için ipotek ettirdim. Kimseden para dilenmiyorum, sadece iş istiyorum.

OĞLUMUN CANINA KIYMASINDAN KORKUYORUM
 Oğlunuz Harun Kolçak’ın maddi durumu ne durumda?
Harun da tıpkı benim gibi yapımcı mağduru. O büyük yapımcılar hem oğlumu oyalıyorlar, hem de sözleşmesi var diye dışarıya çalışmasına izin vermiyorlar. Oğlum bu üzüntüler yüzünden kanser oldu. Harun, çok duygusal bir adam. Oğlumun bu işsizlik yüzünden bunalıma girip canına kıymasından korkuyorum.

Röportajın tamamını okumak için tıklayın