Televizyon
08 Oca 2019 14:18 Son Güncelleme: 08 Oca 2019 16:11

Esrarengiz olaylarla Müge Anlı'ya damga vuran Palu ailesi, Twitter'ı salladı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa katılan Palu ailesi, geçen haftanın sonundan bu yana Türkiye'de en çok tartışılan konulardan birine dönüştü. Palu ailesi konuşulmaya devam ederken, Twitter'da da #palufamily hastagı TT oldu...

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa katılan Palu ailesi, geçen haftanın sonundan bu yana Türkiye'de en çok tartışılan konulardan birine dönüştü.

Palu Ailesi’nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık’ta programa başvurması Türkiye’yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı.

Havva Palu, oğulları İsa ve Fatih Palu ile birlikte Aralık ayı sonunda 2008 yılında kaybolan kızları Meryem ve ondan bir yıl sonra kaybolan torunu Melike'nin bulunması amacıyla Müge Anlı'nın sunduğu programa başvurdu.

Ancak programın her yayınında ortaya çıkan bilgiler, ailenin bazı üyeleri hakkında çocuk istismarı, cinayet ve aile içi şiddet gibi bazı iddiaların ortaya atılmasına yol açtı.

"Cinci Hoca" olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan donduruyor: 3 cinayet, 4 çocuğa tecavüz, gasp, işkence...

SOSYAL MEDYA NE DEDİ

Palu ailesi konuşulmaya devam ederken, Twitter'da da #palufamily hastagı Trend Topic oldu. #palufamily tagına birbirinden ilginç ve çok sayıda paylaşım yapıldı.

Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı konuyla ilgili olarak mizah yaparken, bir kısmı ise, böyle bir konuda mizahın yapılmaması gerektiğini dile getirdi.

İşte sosyal medyada en çok konuşulan “palu ailesi” mesajları: