Esra Ezmeci’nin anlattıkları karşısında şok oldu! ‘Kayınvalide, gelinin külotlarını çalıp…’

Son dönemde sosyal medya hesabında paylaştığı cinsellik itiraflarıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci Armağan Çağlayan'ın sunduğu Zor Ama Yine De Sor serisine konuk oldu. Esra Ezmeci kendisine gelen +18 itirafların senaryo olduğuna dair iddialar sorulunca bakın ne dedi. Esra Ezmeci açıklamalarıyla Armağan Çağlayan'ı epey şaşırttı.

Esra Ezmeci’nin anlattıkları karşısında şok oldu! ‘Kayınvalide, gelinin külotlarını çalıp…’ - Sayfa 1

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Zor Ama Yine De Sor programına "Fulya ile Umudun Olsun" programında tanınan uzman klinik psikolog Esra Ezmeci konuk oldu.

166
Esra Ezmeci’nin anlattıkları karşısında şok oldu! ‘Kayınvalide, gelinin külotlarını çalıp…’ - Sayfa 2

"Dişi Haydar Dümen" olarak son dönemde anılan ve sosyal medya hesabında +18 itirafları paylaşan Ezmeci bu mesajların senaryo olup olmadığı dair açıklamalarda bulundu.

266
Esra Ezmeci’nin anlattıkları karşısında şok oldu! ‘Kayınvalide, gelinin külotlarını çalıp…’ - Sayfa 3

Mesajların senaryo olduğu iddiasına ünlü isim şu yanıtı verdi: "Biz kendi zihnimizin etrafında hayal ediyoruz. Kendimize uzak şeyleri inanmamayı tercih ederiz ama bunların arasında yayınlayamadıklarım da var. İnsanlar cinsellik soruyor çünkü sorabilecekleri kimse yok. Daha uç sorular da geliyor yayınlamıyorum. Cinsellik psikolojide yemek yemekle aynı şey."

366
Esra Ezmeci’nin anlattıkları karşısında şok oldu! ‘Kayınvalide, gelinin külotlarını çalıp…’ - Sayfa 4

Armağan Çağlayan gelen mesajlarla ilgili "Sizle kafa buluyor olabilirler mi?" dedi.

466