Esra Ersoy, taciz rezaletinde ‘elbisem yırtılmış’ demişti! Çocuğun kemik yaşı şaşkına çevirdi…

Kamuoyunda ‘Cicişler’ olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden 40 yaşındaki Esra Ersoy'un, 13 yaşındaki D.S.B.'ye cinsel istismarda bulunup konut dokunulmazlığını ihlal ettiği iddiasıyla yargılandığı ve 10 yıl 1 ay hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Davada sanıkların ifadesi de ortaya çıktı.

Esra Ersoy, taciz rezaletinde ‘elbisem yırtılmış’ demişti! Çocuğun kemik yaşı şaşkına çevirdi… - Sayfa 1

Esra Ersoy hakkında 22 Ağustos 2021'de, o dönem 13 yaşında olan D.S.B. adlı çocuğa istismarda bulunduğu gerekçesiyle Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

135
Esra Ersoy, taciz rezaletinde ‘elbisem yırtılmış’ demişti! Çocuğun kemik yaşı şaşkına çevirdi… - Sayfa 2

10 Mart'ta yapılan duruşmada Ersoy, 'cinsel istismar' suçundan 8 yıl, 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı ve hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan Ersoy, tutuklandı ve Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

235
Esra Ersoy, taciz rezaletinde ‘elbisem yırtılmış’ demişti! Çocuğun kemik yaşı şaşkına çevirdi… - Sayfa 3

Telefonumun şarjı azdı

Ersoy'un hapis cezası aldığı davada gerekçeli karar açıklandı. Kararda, Ersoy'un mahkemede verdiği ifadede, "Uyuşturucu madde kullanma konusu nedeniyle kardeşimle tartıştım. Ardından otelden ayrılmak istedim. Telefonumun şarjı azdı." dedi.

335
Esra Ersoy, taciz rezaletinde ‘elbisem yırtılmış’ demişti! Çocuğun kemik yaşı şaşkına çevirdi… - Sayfa 4

Dairenin kapısını çaldım

Ersoy, "Bu nedenle en yakın yerden telefonumu şarj etmek istedim. Önce rezidansta bulunan başka bir dairenin kapısını çaldım ancak kapıyı açan olmadı. Daha sonra J6 numara dairenin kapısını çaldım." ifadelerini kullandı.

435