Televizyon
22 Eyl 2022 16:09 Son Güncelleme: 22 Eyl 2022 16:15

Esra Erol'un programına mimikleriyle damga vurdu

atv ekranında izleyiciyle buluşan Esra Erol'da programına, görücü usulü evlendiği kocasından boşanmak istediği için başvuran Cemile Hanım'ın tepkileri damga vurdu. Cemile Hanım canlı yayında 'Beni sokağa attı' dediği kayınvalidesiyle yüzleşti. 'Eşimle evlendiğim güne lanet olsun' diyen kadının tepkileri sosyal medyada viral oldu.

Görücü usulü evlendiği kocasından boşanmak istediği için programa başvuran Cemile Hanım, canlı yayında kendisini sokağa attığını söylediği kayınvalidesiyle yüzleşti. Sinirlerine hakim olamayan Cemile Hanım'ın tepkileri sosyal medyada viral oldu.

Programa katılan Cemile Hanım, 4 yıl önce nikah masasına oturduğu eşinden boşanmak için yardım istedi. Eşinin kendisine ve çocuklarına sahip çıkmadığını söyleyen Cemile Hanım'ın canlı yayındaki tepkileri herkesi şaşkına çevirdi.

'EŞİMLE EVLENDİĞİM GÜNE LANET OLSUN'

Canlı yayında görücü usulü evlendiği eşi ve ailesiyle yaşadığı sorunları anlatan Cemile Hanım, "Eşimi ilk gördüğümde sevdim ama yanlış kişiyi sevmişim. Lanet olsun onunla evlendiği güne" dedi.

Evliliğinin ilk yılından itibaren sorunların başladığını söyleyen genç kadın, kayınvalidesi ve kayınpederinin kendisini sokağa attığını söyledi.

TEPKİLERİ TWITTER'I SALLADI

Canlı yayında kayınvalidesi ile yüzleşen Cemile Hanım, tepkileri ve taklitleriyle kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Cemile Hanım'ın canlı yayındaki davranışlarını paylaşan birçok kullanıcı, "Cemile tüm kadınların vücut bulmuş hali" yorumunu yaptı.

İşte Twitter'daki yorumlardan bazıları:

-Şimdi tüm kayınvalideler Esra Erol izleyip kendi gelinleri için 2 rekat şükür namazı kılsın.

-Bütün komedi yazarları bir araya gelseniz böyle bir tipleme yapamazsınız.

-Allah'ım beni üzen eski sevgilime Cemile gibi bir eş nasip edersin inşallah.