Esra Erol’un çalışanından kritik açıklamalar: "İntihar edecek duruma geliyorum"

'Gelinim Olur musun?' ile hafızalara kazınan, pek çok hareketiyle zaman zaman gündeme gelen ve son olarak Esra Erol'un yanında çalışmaya başlayan Caner Toygar sağlık sorunları yaşıyor. Çok şiddetli baş ağrısı sebebiyle MR çektiren Toygar sonuçlarının temiz olduğunu açıkladı. Eski yarışmacı Caner "Ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum" yorumunda bulundu.

Esra Erol’un çalışanından kritik açıklamalar: "İntihar edecek duruma geliyorum" - Sayfa 1

Esra Erol'da programının muhabiri olan ve geçmişte Gelinim Olur musun? yarışmasında kafasında kırdığı bardakla hafızalara kazınan damat adayı Caner Toygar, sevenlerini korkuttu. Ünlü isim sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

19
Esra Erol’un çalışanından kritik açıklamalar: "İntihar edecek duruma geliyorum" - Sayfa 2

Toygar, 'Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı mr çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim'' ifadelerini kullanmıştı. Toygar paylaşımının açıklama kısmına ise ''Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce agridan duramıyordum mr çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı mr çekilecek umarım kötü birşey çıkmaz..'' notunu düşmüştü.

29
Esra Erol’un çalışanından kritik açıklamalar: "İntihar edecek duruma geliyorum" - Sayfa 3

İşte Caner Toygar'ın açıklamaları:

''Ben en baştan anlatmak istiyorum. Beynimde bir ağrıyla birlikte bir şişlik oluyor. O şişlik olduktan sonra başım ağrıyor, 12 - 13 saat şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Ve ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum. O kadar büyük bir ağrı oluyor. İlaçlar, ağrı kesici iğneler bu ağrıyı geçirmiyor. Normalde ayda 1 kere oluyordu, ama 1-2 kere olmaya başladı. Korktum ve doktora gittim. MR ve tomografi çekildi.

39
Esra Erol’un çalışanından kritik açıklamalar: "İntihar edecek duruma geliyorum" - Sayfa 4

Acilde çekilen MR'da bir sıkıntı görüldü. Hatta tam o bölgede görüldü. Güvenemedim, özel bir hastaneye gittim. Özel hastanede de doktor sıkıntıyı gördü, ve hatta 'damarla ilgili bir problem' dedi. Ona da güvenmedim, Çapa'daki hastaneye gittim. Orada da doktor MR sonucuna baktı, bir sıkıntı gördü.

49