Televizyon
09 Kas 2013 08:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

ESRA EROL'U CANLI YAYINDA ŞOKE EDEN İDDİA!

Esra Erol'un damat adaylarından biri hakkında ortaya atılan iddia ünlü spikeri şaşkına çevirdi..

FOX TV de yayınlanan Esra Erol'la'da nişanlı damat adayı skandalı patladı.

Programda eş arayan ve kendini Ankaralı işadamı olarak tanıtan Onur'un nişanlı olduğu canlı yayına bağlanan genç kızın açıklamaları ile ortaya çıktı.

İlk bağlantıda genç kız, stüdyoyu Onur'a talip olmuş gibi aradı. Ancak ilk saniyeden itibaren stüdyodakilere şok yaşattı. Melek isimli genç kız "Hala benim parmağımda yüzüğün var" deyince Esra Erol "ne dedi, ne dedi" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Genç kızın telefon bağlantısı kesilince ünlü spiker yeniden bağlantı kurulmasını istedi.

O BENİM NİŞANLIM NASIL ORAYA ÇIKAR?

Yayına bağlanan Melek isimli genç kız şoke eden iddiayı şöyle anlattı;

-"Biz Onur Bey ile 2 yıldır beraberiz. İlk yıl flörtle geçti, bir yılın sonunda nişanlandık. Bu aileler arasında yaşanmış bir nişan. Son bir ay içinde aramızda ufak bir tatsızlık geçti ama ayrılmadık. Hala yüzüklerimiz parmağımızda. Kendisini canlı yayında görüncü şaşırdım. Sebep neydi oraya çıkacak? Niye yüzüğü atmadın? Düne kadar beni arayan bir insan kendisi... Görüşmek istediğini söyleyen bir insan.

Duydukları karşısında renkten renge giren Onur ise Melek ile ilişkisi olmadığını ve onu tanımadığını iddia etti.

Bunun üzerine Esra Erol "Bak Onur, ne sen doğru söylüyorsun diyebilirim, ne Melek doğru söylüyor. Benim için eşitsiniz şu anda" karşılığını verdi. Esra Erol çareyi nişanlı olduklarını iddia eden genç kızı yüzleşmek üzere stüdyoya çağırdı. Genç kız da pazartesi günü elindeki görüntüler ve fotoğraflarla geleceğini açıkladı.