Haber
23 Mar 2021 19:17 Son Güncelleme: 23 Mar 2021 21:15

Esra Erol'dan saldırı iddialarına cevap! Kibar suikast yapmış dediler!

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programının sunucusu Esra Erol’a saldırı yapıldığı iddia edilmişti. Ünlü sunucu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bir olay sonrası yaşananlar herkesi şok etti. Esra Erol’un programına konuk olarak aldığı Kibar Ünvar’ın saldırısına uğradığı yönündeki iddialar sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmaya devam ederken Esra Erol’un hastaneye kaldırıldığı da iddia edilmişti.

‘ESRA EROL SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ’ İDDİASI

Esra Erol’un programa evlilik dolandırıcılığı nedeniyle konuk ettiği ve ardından 16 yıl önce işlenen bir cinayetin Faili olduğu iddia edilen Kibar Ünvar tarafından saldırıya uğradığını öne sürüldü.

Hafta sonu sosyal medyada sansasyonel haber hızlı bir şekilde yayılırken Esra Erol’un saldırı sonrasında sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti.

CANLI YAYINDA GERÇEĞİ AÇIKLADI

Esra Erol’un saldırıya uğradığı yönünde hafta sonunda çıkan haberler sosyal medyayı çalkalarken ünlü sunucu bugün canlı yayında Kibar Ünvar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Esra Erol, canlı yayında yaptığı açıklamada saldırıya uğradığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Gayet iyi ve sağlıklı olduğunu söyleyen Esra Erol, yalan yanlış bir haberin bu kadar büyümüş ve yayılmış olmasını aklının almadığını ifade etti.