Röportaj
09 Kas 2013 11:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

ESRA EROL'DAN FLASH TV İTİRAFI; BAŞARISININ SIRRI NEREDE SAKLI?

Televizyonların en çok izlenen isimleri arasında olan başarılı televizyoncu Esra Erol başarısının sırrını açıkladı..

Yedi sezondur izdivaç programı yapan Esra Erol Mililyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalar yaptı..

İşte o röportajın bir kısmı;

“İzdivaç” programı yapma fikri nasıl gelişti?
Benden çıkmadı. Flash TV’de birkaç sunucuyla denemeler yapılmış olmamış. Sonra bana teklif geldi “Tabii ki yaparım” dedim. Yani ‘İzdivaç’ programı yapacağım, onu alıp bir yere götüreceğim diye gitmedim. İş buldum diye gittim. Benim için öncelik “Aman inşallah beni kabul ederler de, ben de bir süre önümü görebilirim” düşüncesiydi. Fakat işin içine girdikten sonra hem çok sevdim hem çok keyif aldım.

Tarz meselesi sanırım, hem çok ayakları yere basan hem de çok uçuk bir havam var. O ikisinin dengesi beni aslında bugün bulunduğum yere getirdi. Çok saygılıyım ama makarayı da çok severim. Hepsinin bir derecesi vardır, asla karşı tarafı üzmez, o ölçüyü kaçırmam. Konu evlilik olunca biraz gülüyorduk, biraz ağlıyorduk... Sonra bir gün herkesin sizi izlediğini fark ediyorsunuz.

Sizce herkesin izlemesini nasıl sağladınız?
Ben hep aynıyım. Flash’taki eski programlarımı izlerim, oradaki tavırlarıma bakarım, aynıyım. Olgunlaşmamın, televizyonculuğu öğrenmemin dışında değiştiğimi düşünmüyorum. Bakıyorum, yine aynı şekilde oturuyormuşum, yine aynı şekilde hareket ediyormuşum... Aslında o zaman daha cesaretliydim, şimdi birazcık daha ürkek olmaya başladım, tek kötü taraf o. Çünkü farkındasınız artık her şeyin.

Sırrınız aynılık yani.. Yedi sezondur ekrandasınız ve gerçekten sizin hiç değişmediğinizi aynı istikrarda olduğunuzu görüyoruz.

Evet, aynılık. Benim özüm bu, bu benim karakterim. Hayatımdaki kural şu; yanında mutlu olamadığım, beni kasan insanlarla asla vakit geçirmem. İşim bile olsa gülümseyemem yalandan. Güleceğim konuları, konukları, beni gerçekten hüzünlendiren, hikayesine ve acısına üzüldüğüm insanları seviyorum. Bu gerçekçilik beni ben yapıyor.

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN