Esra Erol’da şaşkına çeviren olay! "Karım evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı!"

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına Yozgat’tan katılan 23 yaşındaki Mustafa İldemir, “Ben cezaevindeyken eşim Vesile İldemir, evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı” diyerek canlı yayında yardım istedi. Bir çocuğu oluğunu açıklayan Mustafa İldemir, iftira nedeniyle de cezaevine girdiğini ve eşinin başkasıyla evlendiğini öğrendiğini söyleyerek, izleyenleri şaşkına çevirdi.

Esra Erol’da şaşkına çeviren olay! "Karım evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı!" - Sayfa 1

Esra Erol'da programına başvuran Mustafa İldemir, bir iftira nedeniyle cezaevine girdiğini ve bu süreçte eşinin evli bir adamla düğün yaptığını söyledi.

111
Esra Erol’da şaşkına çeviren olay! "Karım evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı!" - Sayfa 2

2,5 yaşında bir evladı olan Mustafa Bey, "Kızımı benden ayırmasınlar. Benim tek derdim o." Diyerek canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

211
Esra Erol’da şaşkına çeviren olay! "Karım evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı!" - Sayfa 3

Eşinin düğün yaptığı Adem Şeli'nin kendisini aradığını söyleyen Mustafa Bey, şunları söyledi: "Bir gün beni arayıp 'Vesile ile evlenen kişi benim. İstersen çocuğunu sana gösteririm. Çocuğunuz içinde barışmak isterseniz, buna müsaade ederim' dedi"

311
Esra Erol’da şaşkına çeviren olay! "Karım evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı!" - Sayfa 4

"GEL ÇOCUĞUNU AL"
"Eşim beni arayıp çocuğu gelip almazsam yurda vereceğini söyledi" diyen Mustafa Bey, "Ben inanmadım, vermez diye düşündüm. Sonra Antalya'dan emniyet aradı ve 'Gel çocuğunu al' dediler. Bunun üzerine maddi durumum biraz kötüydü, telefonumu satıp Antalya'ya gittim" şeklinde konuştu.

411