Televizyon
05 Haz 2015 10:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:37

Esra Erol'a dindar damat adayından şok: Bunlar şeytanın lafları!

Esra Erol'la programında dindar damat adayı Ömer Bey'in verdiği cevap herkesi şaşırttı.

Esra Erol'la programına İstanbul'dan katılan 30 yaşındaki damat adayı Ömer Bey Esra Erol'un sorduğu 'Evliliğinizin üzerinden yıllar geçmiş. Çoluk çocuğa karışmışsınız. Yanınızdaki hayat arkadaşınızla iki yabancı olmuşsunuz. Aranızda sevgi yok, aşk yok, mutluluk yok, huzur varmış gibi gözüküyor ama aslında hiçbir huzurunuz yok. Çocuklarına rağmen o ilişkiyi sürdürür müsünüz yoksa ben hayata bir kere geldim. Bu evliliği bir ömür boyu 'sürdüremem' ya da 'sürdürürüm' mü dersiniz?' sorusuna verdiği yanıt ile şaşırttı.

BUNLAR ŞEYTANIN LAFLARI

'Yüce Rabbimizin en sevmediği şey boşanmaktır. Bir kereden birşey olmaz ya da bir kere dünyaya geldik lafları da boş laflar. Bunlar şeytanın laflarıdır. Hepimiz sınavdayız. Önemli olan bu sınavı geçebilmek.

Ben Allah için katlanmaya çalışırdım. Baktım olmuyor, son çare olarak çeker giderim. Peygamber Efendimiz öyle bir durumda öldürmeyin diyor. Ne yapalım?

Bir evde mutsuzluk, huzursuzluk varsa o evde namaz olmadığı içindir...' şeklinde cevap verince stüdyoda büyük bir sessizlik oluştu.

İşte canlı yayındaki o anlar...