Polemik & Kulis
13 Nis 2016 10:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:27

Esra Erol, Zuhal Topal'a ateş püskürdü: Kendini yapımcılara kullandırtma!

Atv'de evlilik programı sunan Esra Erol, Fox Tv'deki rakibi Zuhal Topal'a ve eski yapımcılarına zehir zemberek sözlerle ateş püskürdü.

İzdivaç programı sunucuları birbirine girdi. Zuhal Topal , Esra Erol ve Seda Sayan arasında müthiş bir kavga yaşanıyor. Kavganın taraflarından Esra Erol ilk kez konuştu ve hiç bilinmeyenleri anlattı. Meğer Zuhal Topal ve eşi doğuma giderken evine haciz yollatmış.

İzdivaç programları arasındaki büyük kavganın asıl sebebi Esra Erol'un eski yapımcılarından ayrılıp FOX kanalından ATV'ye transfer olması.

ZUHAL TOPAL VE KOCASI BENİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Zuhal Topal ve eşi hakkında şoke eden iddialarda bulunan Esra Erol 'ağlamaklı bir şekilde' şunları anlattı;

"Zuhal Topal ve kocası beni silme olayına dahillerdir. Eski yapımcılarım Zeynep – Onur Peker ile Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor. Sürekli belaltı çalışması yapıyorlar. Bu belaltı çalışmasının sebebi de şu Zuhal Topal'a yayın başında söylenen bu sene ATV'yi geçtikten sonra bu program kalkacak söze."

O KARI KOCA TÜRKİYE'DE DURAMAYACAK

-Öyle bir şey söyleyeceğim ki o 2 karı koca Türkiye'de duramayacak. O zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacak. Bu bir tehdit değildir kendi yaşadığım bir olaydır.

DOĞUMA GİDERKEN EVİME HACİZ YOLLANDI

"Bugüne kadar sustum' diyen Esra Erol ağlayarak doğuma giderken evine haciz yollandığına anlattı. Esra Erol şunları söyledi;

-"Ben doğuma gözyaşlarıyla gittim fake hesaplarla bana 'sen o doğumda geber' 'senin çocuğun gebersin' diye yorumda bulundular. 8 aydır ağzımı açmadım. İcralar, ihtarlar bakın bugün yine ifadeye gidiyorum. İfadeye gitmemin sebebi şu; bu hamile skandalında kovduğunuz ve aynı zamanda şiddet gösterdiğiniz çalışanlarınızdan birinin iddiası bu hamile bir hanımefendi varmış. Bununla ilgili ifadeye gidiyorum. Biz locadaki adayların telefonlarını almaya çalışıyormuşuz Ali'yle ikimiz bunu örgütlüyormuşuz. Ya benim locamı boşalttınız locadaki adayları aldınız daha ne diyim ben size.

PROGRAMIMA GELEN KİŞİLERİ TEHDİT ETTİLER

-"Geçen sene programa katılan kişilere bizimle kalıyorlar diye tehdit ettiler. Buradaki herkes buradan başka bir programa gidebilir. Bugüne kadar programıma katılan biri çıksın desinki ben başka programa gittim diye Esra Erol bana şunu şunu yaptı yada sözleşmeyi önüme sürdü. Asla yapmam artık buradan giden birine dön denmez. Siz bunu da yaptınız.

BENİM ARŞİVİMİ ÇALDINIZ

-"Benim arşivimi çaldınız. Hukuk ve yargı diye bir olay var her şey orada çözülür bir de ilahi adalet var. Ben hamileliğimde ve sonrasında yaşadıklarımı Allah'a havale ettim, asla beddua etmedim. Allah'ım öyle büyük ki ben o günü göreceğim.