Televizyon
27 Ağu 2017 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Esra Erol "İlahi adalet var" demişti! 750 bin TL'lik RTÜK cezası Topal'a kesildi!

Zuhal Topal’la programına gelen 750 bin TL’lik RTÜK cezası ünlü sunucuya fatura edildi. Topal, “Sunuculuk ücretime el koydular” diyerek harekete geçti.

İzdivaç programı yayından kaldıran Zuhal Topal, yapım şirketiyle mahkemelik oldu. Avukatı Leman Özkan aracılığıyla yapımcıya ihtarname gönderen Topal, “Paramı alamıyordum, yine de programa devam ettim. Dava açacağım” dedi.

Yapım şirketinin programa kesilen tüm RTÜK cezalarını Zuhal Topal’a yansıttığı, bu nedenle sunuculuk ücretini ödemediği iddia edildi. Cezaları gerekçe göstererek ünlü sunucunun 750 bin TL’lik alacağına el konulduğu öne sürüldü.

MOBBİNG UYGULADI

Topal’ın avukatı Leman Özkan, “Yapım şirketi, program içeriğine hiç bir şekilde müdahele edemeyen sunucuya, yayının son günü bildirilen RTÜK cezalarını bahane göstererek sunuculuk ücretlerini ödemedi. Ayrıca yayın öncesinde ve sırasında Zuhal’e mobbing uyguladı” dedi. Yapım şirketi Soho Film ise “Zuhal Topal’a herhangi bir borcumuz yoktur” diye yazılı açıklama yaptı.

KENDİNİ KULLANDIRMA

Esra Erol, Zuhal Topal’ı, Nisan 2016’da ekranda kapıştıkları sırada şu sözlerle uyarmıştı: “Bu filmi daha önce gördüm. Eşini ve kendini kullandırma. İlahi adalet var.”