Televizyon
27 Ara 2012 10:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:33

ESRA EROL İDRİS ALİ'YE KARDEŞ DÜŞÜNÜYOR MU?

Evlendirme programlarının kraliçesi sunucu Esra Erol hayatındaki bilinmeyenlerini anlattı.

2 yaşındaki oğlu İdris Ali ile olan ilişkisini anlatan Esra Erol samimi açıklamalarda bulundu. Peki, Esra Erol ikinci çocuğu düşünüyor mu? Hafta Sonu dergisine bir röportaj veren Esra Erol, iki yıl içinde ikinci çocuğu istediğini söyledi.

İşte Esra Erol’un röportajından oğlu İdris Ali ile arasındaki ilişkiyi anlattığı o bölüm:

Haftanın beş günü programdasınız. Oğlunuza yeterince vakit ayırabiliyor musunuz?

Ben hepsine yetişiyorum. Hayatımda iki merkez var, biri İdris Ali, diğeri televizyon. 16.00-19.00 arası televizyon programım var. Yani saat 14.00’den 19.30’a kadar teslimiyetim televizyonda. Geri kalan tüm zaman dilimim İdris Ali’nin. Onun hayatından sadece altı saat çalıyorum. Geri kalan tüm zamanımı onunla geçiriyorum. Biraz İdris Ali’yi çanta gibi taşıyorum. Bir yere gitmek istiyorum, o da benimle geliyor, program haricindeki tüm aktivitelere geliyor. Mesela hafta içi sabah bir toplantım varsa, İdris Ali de benimle gelir çanta gibi. Onun beni, benim de onu sürekli görüyor olmam lazım. Bizim aramızdaki ilişki göz teması. Her dakika annesini görebilmeli.

İdris Ali'nin geleceğiyle ilgili hayaller kuruyor musunuz?

Ben vicdanlı ve ahlaklı bir çocuk olmasını istiyorum. Değerleri olan bir çocuk olsun. Saygılı olsun ve Allah’tan en büyük dileğim inşallah, tok gözlü bir çocuk olsun.

İleride İdris Ali’ye kardeş düşünüyor musunuz?

Allah nasip ederse, iki yıl içerisinde olabilir.