Esra Erol eleştirilere canlı yayında yanıt verdi: "Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz?"

Konya’da yaşayan 40 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi Kadir Akkoyun’a kaçan, Elif Yıldırım’a canlı yayında gösterdiği tepki nedeniyle sosyal medyada eleştirilen Esra Erol, canlı yayında açıklama yaptı.

Esra Erol eleştirilere canlı yayında yanıt verdi: "Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz?" - Sayfa 1

Konya’da yaşayan 40 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi Kadir Akkoyun’a kaçan, Elif Yıldırım canlı yayına çıktı, yaşadıklarının bir hata olduğunu anladığını ve ailesinin yanına dönmek istediğini açıkladı. Ancak genç kadın perde arkasında ağlayarak "Stüdyoya çıkmak istemiyorum. Yüzümü göstermeyin" diyerek sinir krizi geçirdi.

111
Esra Erol eleştirilere canlı yayında yanıt verdi: "Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz?" - Sayfa 2

"CİNNET GEÇİRECEĞİM YA"

Sinirlerine hakim olamayan Esra Erol o anlarda "Çekmeyin şunu! Aynı isyanı bedenini korumak için de göster! Rica ediyorum. yanlışların arkasında durmak için bu tepkiyi vermeyin! 

211
Esra Erol eleştirilere canlı yayında yanıt verdi: "Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz?" - Sayfa 3

Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Bu mu senin geleceğin... Kendine bunu mu layık görüyorsun... Bu tepkileri size zarar veren insanlara kullanın. Bu kadar olmaz ya... Cinnet geçireceğim ya!" diyerek tepki gösterdi.

311
Esra Erol eleştirilere canlı yayında yanıt verdi: "Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz?" - Sayfa 4

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Esra Erol'un bu tepki sonrası kıza bağırdığı anlar sosyal medyaya düştü. Sosyal medya Esra Erol'a tepki gösterenler ve destekleyenler olarak ikiye bölündü. Erol'a tepki gösterenler "Tetiklenen mağduru bağıra çağıra azarlıyor" dedi.

411