Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Türkiye'yi ağlatan konuşma

Esra Erol'da programında yaşanan olay Türkiye'nin gündemine oturdu. 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçan 18 yaşındaki Elif, canlı yayına katıldı. Ancak bu sırada Esra Erol'un yanına gitmesiyle kameraların kendisini çektiğini gören Elif, adeta çıldırdı. Bunun üzerine gözyaşları içinde tepki gösteren Esra Erol, "Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?" dedi.

Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Türkiye'yi ağlatan konuşma - Sayfa 1

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen Esra Erol'da programında sunucu Esra Erol, yaşanan olay karşısında resmen çıldırdı.

117
Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Türkiye'yi ağlatan konuşma - Sayfa 2

CANLI YAYINDA İHANETİ ÖĞRENDİ

Yıldırım Ailesi, 17 Ocak'ta Alanya'da kaybolan 18 yaşındaki kızları Elif Yıldırım'ı bulmak için Esra Erol'a başvurdu. Alanya'da ablası ile birlikte yaşayan Elif Yıldırım, ablası işe gidince evden ayrıldı.

217
Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Türkiye'yi ağlatan konuşma - Sayfa 3

Ünlü sunucu ve ekibinin çalışmaları sonucu genç kızın beraber çalıştığı Kadir Akkoyun'a kaçtığı belirlendi. Konya'da yaşayan 40 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi Akkoyun'un, Elif Yıldırım'ı çatı katında sakladığı ortaya çıktı.

317
Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Türkiye'yi ağlatan konuşma - Sayfa 4

Canlı yayına telefonla bağlanan Akkoyun ve eşi Ümit, tüm iddiaları reddetti. Ancak Ümit Hanım, kocasının ihanetini ve çatı katında saklanan Elif'i canlı yayında öğrendi.

417