Medya
18 Ara 2015 13:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

Esra Elönü'den Niran Ünsal'a olay TRT ayarı: Başını örttün diye...

Yeni Yüzyıl gazetesi Esra Elönü, TRT'ye hakkımı helal etmiyorum diyen Niran Ünsal'ı topa tuttu.

Niran Ünsal'ın TRT'ye verdiği proje bekletiliyor diye, "TRT'ye hakkımı helal etmiyorum" demesi Esra Elönü'yü kızdırdı. Sanatçıların kapanınca ne olmasını beklediklerini soran Elönü, "Peki başımızı örtüp, iki tane mübarek slow eser seslendirdiğimizde kendimizi niye bu kurumların kraliçesi zannediyoruz" dedi.

İŞTE ELÖNÜ'NÜN O YAZISI:

Niran Ünsal hu dönüşü yaşayan sanatçılardan biri. Samimiyetini içtenliğini sorgulayacak tek makam Allah’tır.  Tesettüre girdiğini açıkladı ki girmiş hayırlı olsun. Diyecek laf yok. Bu konuda haddimin cahili değilim. Bazıları olayı açılış ve kapanış saati konuşulan alışveriş merkezi kıvamına getirdiler, bu olayda çene tesettürüne girmesi gerekenlerin kim olduğu aşikâr.

Peki soru Sanatçılar kapanınca ne olmasını bekliyorlar?

Bir düğün semazeniyle o konser senin bu festival benim diyerek girdiği şeklin tozunu sahnelerde attırmayı mı? Anlamadım… Yahu dönüşünüz Allah’a, kula değil! Ne yapalım tekerlekli türbe muamelesi mi görmek istiyorsunuz? Yeşil ışıklar ve ney sesi eşliğinde kapanış konuşmanız için kurdele mi keselim.

Hadi burayı geçelim. TRT’ye hakkını helal etmiyormuş Niran Ünsal. Niye? Projesini bekletiyorlarmış. Gerçekten komik, yahu yüzlerce proje gidiyor TRT’ye. Oldukça nesnel bir çıkarım. Proje beğenilirse kuruldan geçer beğenilmezse geçmez. Peki başımızı örtüp, iki tane mübarek slow eser seslendirdiğimizde kendimizi niye bu kurumların kraliçesi zannediyoruz. Çok saçma! Hak ancak haksız yere sakız edildiğinde haram edilir. Projem beğenilmedi hakkım haram olsun sözü nefsimizin bypasa ihtiyaç duyduğunun göstergesi.

Şuraya La Havle vela kuvvete yazıyorum bir çekici gelsin uygun bir yere çeksin. Anladınız...