Medya
27 Nis 2016 11:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:29

Esra Elönü'den kovulan tetikçilere 10 tavsiye!

İlginç çıkışlarıyla dikkat çeken tesettürlü yazar Esra Elönü, yine çok konuşulacak bir yazıya imza attı.

Sivri dilliliğiyle tanınan Esra Elönü Haber 7'de kaleme aldığı yazıda isim vermeden görevlerine son verilen "tetikçilere" seslendi. Elönü başlıkta 10 tavsiye dese de kovulan tetikçilere 7 tavsiyede bulundu. İşte Elönü'nün o yazısı ve tavsiyeleri...

Kovulan tetikçilere 10 tavsiye

Yazmazsam klavyenin hırıltısından uyuyamam dediğim konular birikti.

Birincisi bu yazıda isim kullanmayacağım lakin yazıyı üzerine giyinmek isteyen kimsede emanet gibi durmayacağından eminim.

İkincisi yazıda sadece bir kişiden bahsedilmiyor bilirsiniz tetiğe orduyla gidilir lakin bir kişi basar bu yüzden ekibin emeğini de zayii etmemek lazım.

Oy oy oy demedim mi size işiniz bittiğinde itibarınızın kefeni çöp torbasıdır. Kapının önüne koyulmadan, adamlık yoluna koyulun.. Bu saatten sonra tetiği bırak su tabancasıyla abdest alsanız yalnızlıkla cemaat olacaksınız .

Ne oldu? Dost bildikleriniz de  aramaz oldu di mi? Anlıyorum.. Çünkü siz adamlığınız kadar değil silahınızın ağırlığı kadar dikkate alındınız.. Şimdi sıkı durun gevşemeyin hala umut var..

1-    Güne sıradan insan gibi başlayın. Derin nefes alın .. Gerçi milletin hakkına girme telaşınız o kadar çoktu ki yoğunluktan nefes alamıyordunuz unutmuş olabilirsiniz. Önce kendinize sonra bünyenize insan olduğunuzu hatırlatın..

2-     Bir alışveriş listesi hazırlayıp en yakın çarşı Pazar Market ne varsa gitmeye hazırlayın kendinizi. Ah hay aksi kovulacaklar listesi değil yanlış yazdın “ Helallik alınacaklar” listesi yapacaksın. Bilirsin helallik almak ah almak kadar kolay değildir. Hadi kolay gelsin..

3-    Bir wc fırçası alın.. O eski günlerdeki ahkam merkezi, şımarıklık deryası, o kibir sebili zihninize girişin. Fırçalayın .. Anlıyorum .. Tetikçilik lekesi inatçı ve zordur.. Liste yaparken kağıt üzerinde kahve lekesine benzemez. Hadi kolay gelsin..

4-    Yo yo ne olur limon satar şerefimle geçinirim edebiyatı sizin için geçerli değil. Önce sizden daha iyi sıkan limonla yüzleşin o sizin tezgaha tenezzül ederse  tabii. Şeref sizinle yorulacağına yıllık izne ayrılır o derece..

5-    Mahallenizde en yakın kısır günü ne zamansa listeye alın.. Oradaki dedikoduların bile sizin yaptığınız gıybetten daha akademik olduğunu göreceksiniz. Onlar ayakkabı etek fiyatı takip etmede yüksek yaptılar sizin diş kovuğunuzdaysa kardeşinizin eti var .. Siz de alçaklıkta yüksek yaptınız.

6-    Evlatlarınıza sakın tetikçi olduğunuzu söylemeyin olur mu? Çünkü üzerinizde babalarını hedef aldığınız evlatların ahı var! Onların yanında değil yan odada pişman olun!!

7-    Uçağa alınmadık diye piste pislemeye son verin. O kadar komik oluyorsunuz ki soytarıların ekmeğiyle oynayacak kadar..

Yok yahu.. Başlıkta dolu görünsün diye 10 yazdım. On’a varıp daha fazla maddelendirmeye değmez. Çirkefliğin, kibrin, iftiranın yalanın üniformasını çıkarın yeni adınız “ sivilcem” ..  Sıktık bittiniz.. Hep siz sıkacak değilsiniz ya.. Hadi kolay gelsin..