Polemik & Kulis
13 Şub 2015 17:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

Esra Elönü'den Karolin Fişekçi'ye olay sözler: Senin gibi seks fotoğraflarıyla...

Araştırmacı yazar Esra Elönü ve Orhan Pamuk' un eski sevgilisi Karolin Fişekçi twitter da Tuğçe Kazaz'ın 'CHP yüzünden Hristiyan oldum' açıklaması üzerine birbirine girdi.

Tuğçe Kazaz, Kanal D ekranlarında Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N1K programında neden Hristiyan olduğunu ve daha sonra neden İslamiyet'e döndüğünü açıkladı. Bunun ardından ressam  Karolin Fişekçi  ve yazar Esra Elönü twitter da birbirine girdi.

Tuğçe Kazaz programda, neden Hristiyan olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Tepkisel bir seçimdi benimki. Ben bunu daha önce de açıkladım. Eski Türkiye'nin bizlere daha batılı bir zihniyetin getirdiği bir eğitim sisteminin sonucunda bu oldu. İttihat Terakki zihniyeti bizi dizden uzaklaştırdı. Dini bize öcü gibi gösterdi. Belli kalıplar üzerine kuruldu din. Üzerime bir realite dayatıldığı için ve kendi arayışım sonucunda tepkisel olarak bir zihniyete karşı din değiştirdim. Ben buna Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti de diyorum."

Bu açıklamalar  sosyal medya da çok fazla tepki gördü. Bunu üzerine araştırmacı yazar ve aynı zamanda Ülke Tv'de yayınlanan Arafta Sorular programının sunucusu Esra Elönü ve  ismini Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un sevgilisi olarak duyuran Karolin Fişekçi twitter da birbirine girdi.

BUNU ESRA ELÖNÜ DOLDURUYOR

Karolin Fişekçi twitter'dan Kazaz'ın daha önce Esra Elönü'nün programında nasıl namaz kıldığına gönderme yaparak, 'Koşun Tuğçe Kazaz, Kanal D'de baronları anlatıyor, Bunu iyice Esra Elönü doldurmuş ekrandan örümcükler geçti gibi hissettim' yazınca; Esra Elönü'den cevap gecikmedi.
Elönü, 'Senin gibi TOP'lu seks fotoğraflarıyla bile patlayamamış havai fişek olmaktansa ekran örümceği olur şerefimle ağ örerim. Yalnız dikkat bindiğin top ecdadının topğu seni geri park eder ilericisin ya o bakımdan' diye yanıtladı.



BEŞİKTAŞ'TAKİ TARİHİ TOPLAR İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ

"Fiziken olmasa bile, zihnen penise sahibim Birçok erkekten daha fazla..." diyen Ressam Karolin Fişekçi  2009 yılındada  'erkekliğin fetişleşmiş sembollerine gönderme yapmak' için kırmızı mini elbisesiyle Beşiktaş Meydanı'ndaki bir topa çıkarak poz vermişti.



KAZAZ GİTSİN IŞİD'E CARİYE OLSUN

Karolin Fişekçi daha önce de Tuğçe Kazaz için; “Madem bu kadar rahatsızsa, rahat batıyorsa gitsin IŞID’e cariye olsun dedim. Kendisinden yanıt gelmedi, belki de yolculuk hazırlığına başlamıştır bilemiyorum.” demişti.