Medya
03 Ağu 2016 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:26

Esra Elönü fena ayar verdi: İnfaz listesiyle foto çekilebilir miyim?

15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması halinde infaz edileceklerin listesinde yer alan bazı isimlerin tavırları Esra Elönü'yü kızdırdı.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, geçtiğimiz günlerde gazetesinde FETÖ'nün darbe girişiminin başarılı olması halinde infaz edilecek isimlerin listesini yayınladı.

280 kişilik infaz listesinde kamuoyunun yakından tanıdığı gazeteciler, iş adamları, siyasetçiler yer aldı.

Lİstede ismi bulunan kişilerin 'Ben de o listedeyim' mesajlarına ise Esra Elönü'den tepki geldi.

"İnfaz listesiyle foto çekilebilir miyim?" başlığını taşıyan bir köşe yazısı kaleme alan Elönü, "Allah aşkına alçalmasak! Şerefsizlerin attığı kurşunla foto çektirmek isteyen ne çok müsamerelik adam  varmış. Azıcık utanalım ve kenara çekilelim arkadaşlar. Bakın Tank paletlerinde hala kanlı saçları duran şehadet erleri var. Bırakalım onlardan geriye kalan sessizlik konuşsun. " diye yazdı.

İşte Esra Elönü'nün o yazısı;

* İnfaz listesiyle foto çekilebilir miyim?

Mehmet Akif yaşasaydı İstiklal Marşına 10 kıta daha ekleyebilirdi.

Tuzakları bol olanlar, en dar hücrelerden Pensilvanya’nın Ebu Cehiline konum atsınlar.

Bence en güzel konum Kerim Balcı’nın suratındaydı. Bir lağım faresinin korku dolu anları, Kerim Balcı’nın abdest ibriğinde kalan son damla suratından daha çok adama benziyordu. Hissettirdiğini yazıyorum, şeklini değil.

Şimdii sıkı duralım, rahat nefes sesi alalım evvet. Yahu gülmeyeyim diyorum ama, kahkahamı iç etmekten yoruldum. Şişkinlik yaptı. Arkadaşlar nedir bu İnfaz listesinde adın varsa bir foto çekileyim halleri. Yahu vatan gidiyordu Vatan. Herkes akşamdan bir liste ıslamış. Benim amcaoğlunu da yaz, sevaptır derdinde.

Allah aşkına alçalmasak! Şerefsizlerin attığı kurşunla foto çektirmek isteyen ne çok müsamerelik adam  varmış. Azıcık utanalım ve kenara çekilelim arkadaşlar. Bakın Tank paletlerinde hala kanlı saçları duran şehadet erleri var. Bırakalım onlardan geriye kalan sessizlik konuşsun.

Alışveriş listesine girince bakkal yeşilliğinden market yeşilliğine terfi edeceğini zanneden maydanoz refleksi, bizi yüceltmez komik duruma düşürür yas halinde gülemeyiz de bize yazık olur.
Düşmanı kendine güldürme seviyesinin çok altına düşersen, sahada mağlup ettiğin seni zekasıyla alt eder.

Liste olsun olmasın, bütün alçaklıkları şerefsizlikleri ve kahpelikleriyle saldırdıkları isim “ Recep Tayyip Erdoğan”. Pensilvanya’nın paraziti, senaryoda olsa şeytana diyalog yazacak bu tüccar katilin istediği isim uzun adam. Bu gerçek ortadayken, tank önlerine yatıp şerefleri hala ayakta olan şehadet sahipleri dururken ayıp oluyor arkadaşlar, cidden utanıyorum sizin bu “ben de ben de diyen” PR  hesabınızdan.

Ne demişti Tank önüne yürüyen o kadın “ Ben şimdi arkamı döneceğim sen de beni arkamdan vur ki ne kadar alçak olduğunuzu görsünler”.

Şehadet listesine girmeye hazırların yanında, infaz listesinde olmalıyım hissi basitlikte ve çiğlikte kariyer planıdır. Anlaşıldım sanıyorum peki. Dağılalım beyler.