Magazin
04 Tem 2010 16:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

ESRA CEYHAN MAHKEMELİK OLDU! ÜNLÜ SUNUCUDAN KİMLER DAVACI OLDU?

Öğle kuşağının vazgeçilmez isimlerinden Esra Ceyhan mahkemelik oldu.

Ceyhan'ın yanında yıllardır çalışan Gül Taşlı ve Esin Yum, sigortasız çalıştırıldıklarını iddia ederek ünlü sunucudan davacı oldular. Kanal D'de hafta içi her gün 'Esra Ceyhan'la' isimli programını sunan, ardından ekranlara kısa bir ara vermek zorunda kalan Ceyhan, yeni yayın döneminde TRT ile anlaşmıştı.

Uzun zamandır yanında çalıştırdığı ekibini de yanında götüren Ceyhan, TRT'de 'Esra Ceyhan'la Hayat' programıyla izleyicilerinin karşısına çıkmış, ancak program, yönetimin aldığı ani bir kararla ekranlara veda etmişti.

Sigortasız çalıştırıldıklarını öne süren Gül Taşlı ve Esin Yum ünlü sunucudan davacı oldu. Avukat Engin Yeşilyurt ile anlaşan ikilinin mahkemeleri 14 Temmuz'da, Beyoğlu 2. İş Mahkemesinde görülecek. Bu durum karşısında oldukça gergin olduğu söylenen Esra Ceyhan da avukat arayışına girerek Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir ile anlaştı.

Dava açılmaması için eski çalışanlarına çok dil döktüğü öğrenilen Ceyhan'ın bu çabası sonuç vermedi. Ceyhan, eski çalışanlarıyla mahkemede karşı karşıya gelecek.