Gündem
04 Ağu 2010 18:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

ESRA- CEYDA KARDEŞLER'İN AKIBETİ BELLİ OLDU

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Esra-Ceyda kardeşlerin durumu belli oldu!

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir çeteden uyuşturucu madde aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan, bir televizyon kanalında yaptıkları “Şarkı Söylemek Lazım” proğramıyla tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler serbest kaldı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul, Kocaeli ve Yalova’da düzenlenen fuhuş operasyonlarında 1’i astsubay 42 kişi gözaltına alınmıştı. Yapılan teknik takip sırasında çeteye uyuşturucu satan bir torbacı da tespit edildi.

Bu kişinin müşterilerinin arasında Esra- Ceyda Kardeşler de olduğu iddia edildi. Soruşturma kapsamında iki kardeş de uyuşturucu satın almak suçlamasıyla gözaltına alındı. Kardeşlerin fuhuş çetesi ile ilgilerinin bulunmadığı belirtildi. Emniyette ifadeleri alınan ve Ersoy kardeşler, ifadelerinin ardından dün gece savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan operasyon sırasında kurtarılan ve zorla fuhuş yaptırıldığı belirtilen 15 kadın ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.