Magazin
31 Eki 2021 17:47 Son Güncelleme: 31 Eki 2021 17:59

Esra Bilgiç yaptıklarıyla set ekibini bezdirdi!

FOX'ta izleyiciyle buluşan Kanunsuz Topraklar dizisinde Uğur Güneş ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Pakistan firmasının reklam yıldızı oldu. Bilgiç sette büyük kriz çıkardı.

Takvim'de yer alan habere göre; Esra Bilgiç, bir Pakistan firmasının reklam yıldızı oldu. Güzel oyuncu, 5 gün süren çekimlerde kaprisleriyle çirkin tavırlara imza attı. Özel karavanına vitamin isteyen Bilgiç, istediği marka vitamin gelmeyince sette kriz çıkardı. Bütün çalışanları saatlerce soğukta bekletti.

Oyuncu Esra Bilgiç, şöhret hastalığına yakalandı. Pakistan’da geniş bir hayran kitlesi bulunan ve oradaki dergilere kapak güzeli olan oyuncu, gösterilen ilgiyi paraya çevirmeye başladı. Pakistan’daki Mezan firması, reklam yıldızı olarak Türkiye’den Esra Bilgiç’le anlaştı. Çekimleri 5 gün boyunca İstanbul’da gerçekleştirilen reklamlarda güzel oyuncu, kaprisleriyle herkesi bunalttı.

Sete sürekli geç gelen ve özel karavan isteyen Bilgiç, çalışanları kaprisleriyle bezdirdi. Çekimlerin son gününde vitamin takviyesi isteyen oyuncu, karavanına bırakılan vitaminlerin istediği marka olmadığını görünce isyan çıkardı. Karavandan dışarı adım atmayan Bilgiç, “Vitamin gelmeden sete çıkmam” resti çekti.

Ne yapacağını şaşıran set çalışanları oyuncunun istediği marka olan vitamini getirdi. Soğuk havada bütün çalışanları dışarıda bekletip daha sonra sıcak karavanından sete çıkan Bilgiç, kaprislerini burada da sürdürdü. Geç kaldığı günler sete avukatıyla birlikte giden Bilgiç’in tavırları herkesi şaşırttı. Reklamda görev alan set ekibi, biten işin ardından derin bir “Ohh” çekerek bir daha oyuncunun rol aldığı projelerde görev almama kararı aldı.

ETİKETLER
#Esra Bilgiç #kriz