Televizyon
15 Haz 2016 10:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:19

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok! Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor mu?

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finalinde başrol oyuncularının vurulmasıyla izleyenler şok yaşadı! Oktay Kaynarca'nın sosyal medya paylaşımı da kafaları karıştırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlandığı saatlerde başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’dan veda gibi bir mesaj geldi. Oktay Kaynarca’nın bu mesajı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sezon finalinde yaşananların önüne geçti…

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrollerinde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sezon finali yayınlandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finalinin yayınlandığı sıralarda başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan veda gibi bir mesaj geldi.

Oktay Kaynarca Instagram hesabından “Emeği geçen bütün yol arkadaşlarımın emeklerine yüreklerine sağlık,her dakikasında çok keyif aldığım bir yolculuktu…..” mesajını paylaştı. Sezon finalinde Hızır ve Meryem Çakırbeyli'nin vurulması Oktay Kaynarca'nın veda mesajıyla birlikte ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Oktay Kaynarca'nın sezon finalinden dolayı mı yoksa diziden ayrıldığı için mi veda ettiği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir. Fikret’in namlusunun ucundaki Özkan, Hızır’ın masayla ilgili planları doğrultusunda hayatta kalmalıdır. Ünal Kaplan’ı yerinden edebilecek bu planlar belki de tüm güç dengelerini değiştirecektir. Nihayet bir araya gelen Alparslan ve Davut’un görüşmesinde ise ortaya çıkan sürpriz gerçekler taşları yerinden oynatır. Esra ve İlyas’ın beklenen düğünü öncesi, kız isteme merasimi için Aydın’a doğru yola çıkılır. Bu vesileyle sonunda yalnız kalma fırsatı yakalayan Meryem ve Hızır çifti aşk tazeler; fakat bela bir adım gerilerindedir. Nurten’in kurduğu oyun Meryem, Hızır ve Nazlı’yı nasıl etkileyecektir?