Televizyon
16 Oca 2018 14:21 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:56

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' hayranlarına kötü haber!

Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 88.yeni bölüm fragmanı da yayınlanmadı.

ATV'nin salı günleri yayınlanan ve büyük ilgi gören dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümde Ömer'in mücadele etmesi damga vurmuştu.

Hapishanede kalan Ömer Hızır'ın önünde büyük mücadele vermişti. Fakat Eşkıya'nın yeni bölümü bugün ekrana gelmeyecek.

16 Ocak Salı akşamı ATV yayın akışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü göremeyen izleyiciler final ihtimaliyle araştırmalara başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.yeni bölümün ekranda olmayışının nedeni tahmin ediliyor ki, Ziraat Kupası’nda oynanacak İstanbulspor – Fenerbahçe Maçının yayınlanmasıdır. Bu durumda bir hafta ara verilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü haftaya ekrana gelecek.

EŞKIYA YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Başrollerinde Deniz Çakır, Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik ve daha birçok ünlü oyuncunun rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.yeni bölümü 23 Ocak Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EDHO SON BÖLÜM NELER OLDU?

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.