Medya
17 Tem 2022 19:10 Son Güncelleme: 17 Tem 2022 19:19

Eski TRT spikeri Erkan Oyal'dan ilk kadın spiker Aytaç Kardüz'e ilişkin duygu dolu paylaşım

Eski TRT spikeri Erkan Oyal, hayatını kaybeden TRT'nin ilk kadın spikeri Aytaç Kardüz'e ilişkin duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Önceki gün Bodrum'da yaşamını yitiren TRT televizyonunun ilk kadın spikeri Aytaç Kardüz'ün ardından kendisi gibi TRT spikeri olan mesai arkadaşı Erkan Oyal sosyal medya hesabından "Aytaç'a..." başlığıyla duygu dolu bir paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım:

"Ne kadar zor ve ne anlamsız geliyor bana böyle bir 'zaman'da sana yazmak!..
Daha iki gün önce, akşam saatinde beni arayan sen değil miydin ?
Kimle konuştum ben? Öyle neşeli, öyle candan, sevecen...

Buluşalım demedik mi Bodrum'da... 'Ben terk ettim Bodrum'u yıllar önce, anılarımı bıraktım orada; sen gel Datça'ya, başımın üstünde yerin var' demedim mi' ?

Sonra....
Sonrası yokmuş ki Aytaç!.. Hayat denilen şu zikzaklı oyunu sağa sola fazla sendelemeden, artık son çağlarımızda, bir güzel oynayıp duruyorduk. Sen bozdun oyunu. Senin kaderin!..

Seni, nasıl anacağım bundan böyle. Değişen bir şey olmayacak; her zamanki gibi... Neydi o senin sevdiğin kanto; "Ben kaleder meşrebim... Gönlüme bir eğlence isterim olsun..."
Kantoya devam artık her neredeysen...

Ben seni yaşadığım sürece gülen gözlerin ve yüzünle, şen, şakrak, neşeli, her koşulda mutlu halinle anacağım. Çünkü sen buna değersin sevgili arkadaşım, kardeşim...Ruhun huzur bulsun, yattığın yer aydınlık olsun."