Eski Survivor yarışmacısına korkunç tehdit: Seni rezil ederim!

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler, İstanbul Adliyesi'ne gidip kendisini ölümle tehdit eden kişiyi ihbar etti.

Eski Survivor yarışmacısına korkunç tehdit: Seni rezil ederim! - Sayfa 1

Göz6 yarışmasını kazanarak kızlar takımının birincisi olarak Survivor 2017'ye katılan Berna Keklikler, gizli numaradan tehdit aldığını iddia etti.

16
Eski Survivor yarışmacısına korkunç tehdit: Seni rezil ederim! - Sayfa 2

GİZLİ NUMARADAN ÖLÜM TEHDİDİ ALDIĞINI İDDİA ETTİ

Geçtiğimiz yıllarda Almanya'da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany'de kraliçe seçilen Berna Keklikler, kendisini ölümle tehdit eden kişiyi savcılığa ihbar etti. Ekranlardaki programlarla da adını duyuran Keklikler, geçtiğimiz günlerde İstanbul Adliyesi'ne giderek savcılığa başvurdu. Keklikler, kendisinin numarası belli olmayan kişilerce arandığını ve ölümle tehdit edildiğini beyan etti.

26
Eski Survivor yarışmacısına korkunç tehdit: Seni rezil ederim! - Sayfa 3

"SENİ REZİL EDERİM"

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; 30 yaşındaki güzellik kraliçesi, kendisine gelen mesajlarda; evinin adresinin bilindiğinin belirtildiğini, 'Oturduğun eve giremezsin. Akıllı ol. İstersem numaranı da dağıtır, seni rezil ederim' şeklinde tehdit ve hakaret içerikli sözlerin yazıldığını kaydetti.

36
Eski Survivor yarışmacısına korkunç tehdit: Seni rezil ederim! - Sayfa 4

ŞİKAYETÇİ OLDU

Kendisine atılan mesajların çıktısını savcılığa delil olarak sunan Keklikler, bu kişinin tespit edilip cezalandırılmasını istedi. İhbar sonrası savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

46