Magazin
06 Haz 2021 10:48 Son Güncelleme: 06 Haz 2021 10:59

Eski sevgilisiyle başı dertte! Kaya Çilingiroğlu dava açtı

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, eski sevgilisinin evine izinsiz geldiğini ve kapıda unutulan anahtarı alarak kaçtığını belirtip şikayetçi oldu. Savcılık, konut dokunulmazlığını ihlal eden eski sevgiliye, 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Kaya Çilingiroğlu'nun başı eski sevgilisiyle dertte. Sabah'ın haberine göre; Eski sevgili İlknur A., geçtiğimiz aylarda iki çocuk babası Çilingiroğlu'nun Etiler'deki evine gitti.

ANNESİYLE KARŞILAŞTI 

Evde Çilingiroğlu'nun annesi Gülümser Hanım vardı. Gülümser Hanım, oğluna, bir kadının geldiğini; evde kendisini görünce kapıda unuttuğu anahtarı alarak kaçtığını söyledi. Bunun üzerine karakola giden Çilingiroğlu, İlknur A.'dan şikayetçi oldu.

İlknur A. ise Çilingiroğlu'nun eski erkek arkadaşı olduğunu belirtip "Anahtarı benim geleceğimi düşünerek kapının üzerinde bıraktığını sandım. Evde Kaya yerine annesini görünce anahtarı düşünmeden alıp kaçtım" dedi.

Hazırlanan iddianamede hırsızlık suçunun oluştuğu, konut dokunulmazlığının ihlal edildiği kaydedildi ve 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

ÇİLİNGİROĞLU'NUN SEVGİLİ PANİĞİ! 


Öte yandan futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz haftalarda da Bebek’te bir şarküteride yeni sevgilisi ile alışveriş yaparken görüntülenmişti.

Basın mensuplarının fark eden çift, mekandan ayrı ayrılmış; ilk olarak Kaya Çilingiroğlu çıkarken muhabirlerle ayaküstü sohbet etmişti.

HIZLA UZAKLAŞTILAR

Muhabirlerin "Hanımefendi kim ayrı ayrı çıkıyorsunuz?" sorusuna;Kaya Çilingiroğlu, "Hangi hanımefendi!" diyerek cevap vermişti. Ardından da arabasına binerek uzaklaşmıştı. Çilingiroğlu'ndan 10 dakika sonra da esmer hanımefendi taksiye binerek uzaklaşmıştı.