Eski sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi hakkında yeni iddia!

İstanbul’da eski erkek arkadaşı Semih Sevim’i önce sopayla vurup ardından külotlu çorapla boğarak öldüren şarkıcı ve model Seçil Çiftçi hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Eski sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi hakkında yeni iddia! - Sayfa 1

Sanatçı ve TV program sunucusu Gülşen Korucu, 2018’de silahla vurulup hayatını kaybeden 19 yaşındaki kız kardeşi Yaren Korucu'yla ilgili olarak, "Seçil, kız kardeşimi kimin öldürdüğünü biliyor. Kendisi de olay yerindeydi. Kardeşimi de tanıyordu. Kimin öldürdüğünü itiraf etmek için bizden para istedi sonra vazgeçti. Hukuk mücadelemiz sürüyor” dedi.

115
Eski sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi hakkında yeni iddia! - Sayfa 2

HaberTürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; Seçil Çiftçi’nin farklı bir cinayet olayında da yer aldığı iddia edildi.

215
Eski sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi hakkında yeni iddia! - Sayfa 3

Uzun bir süre FLAŞ TV’de ‘Hayata Dair’ adlı programın sunuculuğunu yapan sanatçı Gülşen Korucu, Seçil Çiftçi hakkında, “Bir cinayet dosyasını daha biliyor” iddiasında bulundu. Korucu’nun iddiasına göre Çiftçi, 2018 yılında ölen 19 yaşındaki kız kardeşi Yaren Korucu’nun ölümünde de yer aldı.

315
Eski sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi hakkında yeni iddia! - Sayfa 4

Korucu’nun bahsettiği olay, 2 Kasım 2018’de Başakşehir 2. Kısım Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Gelen bir ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, 19 yaşındaki Yaren Korucu’yu, göğsünden vurulmuş halde buldu.

415