Magazin
28 Haz 2021 15:30 Son Güncelleme: 28 Haz 2021 15:33

Eski sevgilisine hakaret eden oyuncuya para cezası!

Eski sevgilisi sunucu Eda Pera Küçük’e hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Erdinç Gülener, basit yargılama usulüyle yargılandığı davada, bin 120 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Oyuncu Erdinç Gülener'in eski sevgilisi sunucu Eda Pera Küçük'e hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava karara bağlandı.

Anadolu 45. Asliye Ceza Mahkemesi, sanık Erdinç Gülener'i “hakaret” suçundan 1120 TL para cezasına çarptırdı. Sanık Gülener'in bir daha suç işlemeyeceğine dair olumlu kanaat oluştuğunu ve sabıkasız oluşunu göz önünde bulunduran mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti.

BASKI VE PSİKOLOJİK ŞİDDET İDDİASI

Eda Pera Küçük, 18 Mart 2020 günü Erdinç Gülener'in kendisine küfür ve hakaret içeren mesajlar attığını belirterek şikayetçi olmuştu. Dilekçesinde, kendisinden 20 yaş büyük olan Gülener'in ilişki boyunca üzerinde baskı kurmaya çalıştığını, her tartışmada kendisini sindirmeye çalışarak psikolojik şiddet uyguladığını belirtmişti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Erdinç Gülener hakkında, “zincirleme hakaret” suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.