Magazin
30 Eyl 2017 17:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:09

Eski sevgilisinden ünlü oyuncuya: Hayatımı mahvettin, bana hastalık bulaştırdın!

Ünlü oyuncunun iki yıl önce intihar eden eski sevgilisinin ipad'ine yazdığı notlar ortaya çıkarıldı.

Ünlü oyuncu Jim Carrey'in, 2015 yılında intihar eden eski sevgilisinin ölümünden iki yıl önce yazdığı notlar ortaya çıktı. Bu notlarda genç kadının Carrey hakkında "Benim hayatımı mahvetti" diye yazdığı belirtiliyor.

Carey'nin, henüz 30 yaşındayken kendi elleriyle yaşamına son veren eski sevgilisi Cathriona White'ın yeni ortaya çıkarılan notları aktörü zor durumda bıraktı.

Cathriona White'ın ailesinin avukatları tarafından genç kadının ipad'inde yeni ortaya çıkarılan not, 8 Nisan 2013'te yani intihardan iki yıl önce yazılmış.

Notta genç kadın, Carrey ile tanışmadan önce hayatı sevdiğini, kendi kendisiyle mutlu olduğunu belirttikten sonra oyuncu hakkında da şunları yazmış: "Seninle tanıştım. Sen de beni kokain, hayat kadınları, psikolojik şiddet ve hastalıkla tanıştırdın. Beni bir insan olarak yıktın."

Genç kadın, Jim Carrey ile ilişkisi sırasında herpes virüsü kaptığını da notlarında belirtmiş.

Catriona White, notlarında Jim Carrey'i Doktor Jeykll ve Mr Hyde'daki Hyde karakterine benzetti.
Jim Carrey ve Cathriona White, 2012 yılında birlikte olmaya başlamıştı. White ile o Jim Carrey bir dargın bir barışık ilişki sürdürmüştü.

Catriona White, Eylül 2015'de "Beni bağışlayın, bu hayat bana göre değil" notunu yazarak hayatına son vermişti. Kendi evinde cansız bedeni bulunan White'ın çok sayıda reçeteli ilaç yutarak hayatına son verdiği açıklanmıştı.