Magazin
14 Kas 2015 23:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:10

Eski sevgilisi onun için kitap yazdı: Aşk haberini gördüm, dağıldım!

Erkan Kolçak Köstendil'in eski sevgilisi Özge Şen, 'Saygısız' isimli kitapta ünlü oyuncuyla biten ilişkisini yazdı: Koca dünyada, gittim vicdansız birini buldum.

Genç yazar Özge Şen'in 'Saygısız' adlı kitabı, magazin dünyasında ortalığı karıştıracağa benziyor! Kitabında büyük bir aşk hikayesini anlatan Şen'in isim vermeden bahsettiği kişinin oyuncu Erkan Kolçak Köstendil olduğu iddia ediliyor. Kitapta sevgilisiyle tanışmalarından yaşadıkları romantik anlara ve ilişkinin bitişine dair tüm detayları kaleme alan genç yazarın Köstendil'den bahsettiğini, ünlü oyuncunun hayranları ortaya çıkardı. Köstendil ile Şen'i, ilişkileri boyunca sosyal medyadan takip eden hayranları, kitabın yayınlanmasının ardından ikiye bölündü. Köstendil hayranlarının bir kısmı, Şen'in kitabında Köstendil'e duyduğu aşkı anlattığını belirterek yazara destek verdi. Oyuncunun hayranlarının bir kısmı ise genç yazarı eleştiri yağmuruna tuttu.

'KULÜPTE ÇAT DİYE ÖPTÜ'
Kitabın en dikkat çekici kısımlarından biri; Özge Şen'in Erkan Kolçak Köstendil'le tanıştıkları geceyi anlattığı satırlar oldu. Şen, bir gece kulübünde tanıştığı Köstendil'le ilgili şöyle yazıyor: "Kulübün ortasında 'Senin dansını da, seni de yerim oğlum!' diyecek gibiyken çat diye öptü! Durduramadım bu sefer. Ne kadar orada öyle öpüş koklaş kalıyoruz bilmiyorum, kaç şarkı okudu abim hiçbir fikrim yok." Kitabın isminin neden 'Saygısız' olduğu da, Köstendil'in Şen'e attığı bir cep telefonu mesajında gizli. Şen, ünlü oyuncuyla ilişkisini istemeden de olsa bitirmesinin ardından Köstendil'den gelen mesajı şöyle aktarıyor: "İlişkilerimde saygıya önem veririm, Özge beceremedi; ölsün Özge, gebersin. Herkese ikinci şansı veririm, canımı veririm de üçüncüyü vermem' demiş, doğru demiş! Zaten saygısız olan bendim!" İlişkinin bitişinden sonra isyan eden yazar, Köstendil'i şu satırlarla eleştiriyor: "Kızın merak ettiği tek şey; nasıl bu kadar gaddar olunduğuydu. Belki de herkeste yok bu vicdan denilen şey. Hayvanlarda bile var ama belki de sadece bir kişide yoktu koca dünyada, ben de gittim onu buldum."

'AŞK HABERİNİ GÖRDÜM, DAĞILDIM'
SEVGİLİ oldukları dönemde Erkan Kolçak Köstendil'e bir tişört hediye ettiğini belirten Özge Şen, ayrılıklarının ardından ünlü oyuncuyla ilgili okuduğu bir haberin kendisini nasıl olumsuz etkilediğini şöyle kaleme almış: "En son benim aldığım tişörtle Instagram'a fotoğraf koymuş. Koyduğu gün gördüğüm olay ise bir anda beni dağıttı. O gün meğer basında başka bir bayanla haberleri çıkmış. Sosyal medyada fanları, benim aldığım tişörtlü fotoğrafının altına 'Neden o kadın? gibi şeyler yazmışlar. Zor bir gün seni bekliyor!"

Hollywood yıldızlarıyla ilişki yaşayan kişilerin onlar hakkında yazdığı ve tüm sırlarını ortaya döktüğü birçok kitap bulunuyor. Ancak Türkiye'de ünlü bir isimle yaşadığı aşkı kaleme alan yazarlara pek rastlanmıyor. Kitap hakkında hiç konuşmayan Erkan Kolçak Köstendil'in tepkisi merak konusu.