Gündem
07 Tem 2011 09:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:32

ESKİ SEVGİLİDEN SELAMI ESİRGEDİ! AHMET HAKAN ESKİ AŞKIYLA PİŞTİ OLDU!

Yaz sıcağında buz gibi hava esti. Ahmet Hakan, eski aşkı Pelin Batu'nun yanından geçerken, kafasını çevirip bir selamı esirgedi.

Nişantaşı'nın hareketli bölgelerinden Atiye Sokak'ta yaz piştisi... Köşe yazarı Ahmet Hakan yanında arkadaşları Sayım Çınar ve Esra Zarakol'la birlikte yürürken, eski sevgilisi Pelin Batu'yla burun buruna geldi. Esra Zarakol, Pelin Batu'ya selam verirken; Ahmet Hakan kafasını çevirip yoluna devam etti. Elio adlı mekanda bir erkek arkadaşıyla şarap içen Batu, Zarakol'un selamını aldıktan sonra sohbetine kaldığı yerden devam etti.

Nişantaşı'nın Mao'su
YAZILARINDA da sık sık yer verdiği Nişantaşı'ndaki Atiye Sokak'ın müdavimlerinden olan Ahmet Hakan'ın önceki gün giydiği tişört dikkati çekti. Çin'i 27 yıl yöneten Komünist Parti Genel Başkanı Mao Zedong desenli bir tişörtle sokağa çıkan Hakan; sık sık twitter sayfasından Çinli liderin sözlerini paylaşıyor. Ünlü yazar, bir süre önce 'Yaşasaydı geyiği' başlıklı yazısında 'Mao yaşasaydı, Silivri Cezaevi'nde Doğu Perinçek'i ziyaret ederdi' demişti.

Ömer Karahan/Akşam