Eski sevgiliden ağır suçlama: Çocuğunu mağdur ediyor

Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Merve Nur Başbuğ, “Kızımızı 2.5 yaşına kadar hiç görmedi, ilgilenmedi. Varlıklı bir işadamı olmasına rağmen bez parası bile vermedi” dedi.

Eski sevgiliden ağır suçlama: Çocuğunu mağdur ediyor - Sayfa 1

KIZI İÇİN BEZ PARASI BİLE VERMEDİ

Merve Nur Başbuğ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu şikayet dilekçesinde Erol Özmandıracı’yla 5 yıl birliktelik yaşadığını ve 3 yaşında bir çocukları olduğunu öne sürdü.


16
Eski sevgiliden ağır suçlama: Çocuğunu mağdur ediyor - Sayfa 2

Başbuğ, şu iddialarda bulundu: “Erol Özmandıracı, 2.5 yaşına kadar kızını hiç görmedi ve ilgilenmedi. Çocukla kişisel ilişki kurması ve nafaka ödemesi talebiyle dava açtım. Ancak sulh olmaya yanaşmadı, çocuk için 100 lira dahi bez parası vermedi. Halbuki oldukça varlıklı bir işadamı.”


26
Eski sevgiliden ağır suçlama: Çocuğunu mağdur ediyor - Sayfa 3

ALKOLİK GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Bir dönem hosteslik yaptığını, kızını büyütmek adına iş hayatından uzak kaldığını ve şu an bir firmada part-time lansman işinde çalıştığını belirten Merve Nur Başbuğ ayrıca Erol Özmandıracı’yı yargı makamını etkilemeye çalışmakla suçladı...


36
Eski sevgiliden ağır suçlama: Çocuğunu mağdur ediyor - Sayfa 4

“Mahkemeye sunduğu cevap dilekçesinde şahsıma yönelik ‘alkolik’, ‘paranoyak’, ‘ruh hastası’, ‘şiddet yanlısı’ gibi iftira ve hakaretlerde bulundu. Hakkında ceza yargılaması başlatılmasını talep ediyorum.”


46