Spor
07 Nis 2022 20:31 Son Güncelleme: 07 Nis 2022 20:34

Eski röportaj ortaya çıktı! Feyyaz Uçar'dan Alpay Özalan'a olay sözler: Onu bile ödemedi adam

Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Feyyaz Uçar’ın geçmişte vermiş olduğu bir röportajda Alpay Özalan’a söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

Quiz adlı programda “En”leri yorumlayan Feyyaz Uçar’ın “En yalancı kim?” sorusuna “Alpay” yanıtını vermesi dikkat çekti.

 Gördüğü en yalancı kişinin Alpay Özalan olduğunu söyleyen Uçar,  "Alpay, yani ben öyle bir oyuncu görmedim. Bunu yüzüne karşı da söylemişimdir" diye yanıtlıyor.

 "İYİ SPONSORLUK YAPTIM..."

 Alpay'ı evine aldığından ve daha sonra evini Alpay'a kiraladığından bahseden Uçar, "Ama evimin kirasını kendime yine ben ödedim. Onu bile ödemedi adam" diye belirtiyor. Uçar, Alpay'ın elektrik faturası için aldığı parayı da ödemediğini, ama sürekli "ödedim" diyerek yalan söylediğini anlatırken, "Adam ne görürse alıyor, gidiyor bir yerden araba teybi alıyor, bir taraftan volkmen alıyor, her gün kapıda birileri geliyor; 'bizden malı aldı parayı ödemedi, adres burada'. Ben iyi sponsorluk yaptım Alpay’a…" ifadelerini kullanıyor.

  Uçar'ın AK Parti Milletvekili Alpay Özalan için kullandığı ifadelerin tamamı şöyle:

 "Alpay, yani ben öyle bir oyuncu görmedim. Bunu yüzüne karşı da söylemişimdir. Alpay’ı ben evime aldım, tesiste kalıyordu. Ben yıllarca Avcılar’da oturduğum zaman okula gidip gelirken bu zorluğu çekmiş bir adamdım. Zaman zaman tesiste kalmanın ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyordum. Evime gel dedim, gel bende kal. Evimi Alpay’a daha sonra kiraladım, ama evimin kirasını kendime yine ben ödedim. Onu bile ödemedi adam. Mesela geliyordu benden para alıyordu, elektrik parasını yatıracak. Geliyordum, ertesi gün yine elektrik yok. Oğlum diyordum nerede bu diyordum, abi vallahi yatırdım, billahi yatırdım, oğlum yalan söyleme bak, yatırmadıysan bugün yatıralım, gece karanlıkta kalmayalım. Yemin ediyor, akşam yine elektrik yok. Ertesi gün geliyordu bu, gelirken de hep bir çiçek, eli boş gelmez, iki kurabiye alır, bir tane çikolata alır, abi ya ben yatırmadım diye… Onun üstüne tanımam yani, sevimlidir yani ama… Adam ne görürse alıyor, gidiyor bir yerden araba teybi alıyor, bir taraftan volkmen alıyor, her gün kapıda birileri geliyor, bizden aldı malı parayı ödemedi, adres burada. Ben iyi sponsorluk yaptım Alpay’a…"