Gündem
01 Ağu 2018 08:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:47

Eski 'kedicik' Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın kardeşi için harekete geçti!

Adnan Oktar grubundan 2017 yılında ayrılan eski kedicik Ceylan Özgül, Oktar’ın kardeşi Kenan Oktar’dan şikayetçi oldu.

Adnan Oktar grubundan 2017 yılında ayrılan eski kedicik Ceylan Özgül, Oktar'ın kardeşi Kenan Oktar'dan şikayetçi oldu. Şikayeti üzerine Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne gelerek Aile İçi Şiddet ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Müracaat Bürosu'nda ifade veren Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın kardeşinin kendisi aleyhinde paylaşımlar yapıldığını kaydetti.

Özgül ifadesinde, “Bir kısım medya ve sosyal internet sayfalarında bu olaylara ilişkin gerek katılımcı olarak yorum yapmış gerekse yorum yazarak oluşturduğu gönderileri paylaşmıştır. Bu konuşma ve paylaşımlarında bizzat ismimi de zikrederek benim İngiliz ajanı olduğumu ayrıca ben ve benim gibilerin 50 bin lira para alarak asılsız şekilde suç uydurduğumuzu, yine benim hakkımda elinde gizli belgeler bulunan bir dosya bulunduğunu, bu dosyaları ifşa edeceğini belirtmektedir” dedi.

'OKTAR ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİ OLDUĞU AÇIKTIR'

Adnan Oktar'ın eski destekçisi Ceylan Özgül: Defalarca tecavüze uğrayanlar var
Şikayet dilekçesinde Adnan Oktar'ın kardeşi Kenan Oktar'ın Beyaz TV'deki konuşmalara ilişkin kayıtları da sunan Özgül ifadesinde, “önceki ifadelerimi değiştirmeye yönelik şantajda bulunan şüpheliden şikayetçiyim. Bu eylemle de Oktar örgütünün üyesi olduğu açıktır” ifadelerini kullandı.