Gündem
01 Kas 2010 12:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

ESKİ KADRODAN YENİ DİZİ! CANIM AİLEM ''ŞOV'' YAPACAK!

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden “Canım Ailem” dizisinin as kadrosunun; Uğur Yücel, Ozan Güven, İlker Aksum ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerini paylaşacağı yeni dizinin konusu belli oldu.

“Canım Ailem” dizisinin as kadrosunun; Uğur Yücel,Ozan Güven, İlker Aksum ve Şebnem Bozoklu’nun rol alacağı yeni dizi 80’li yıllarda bir komedi-şov kulübünde geçecek. Dizide, kulüpte sahne önü ve sahne arkasında yaşanan eğlenceli olaylar ekrana taşınacak.

Geçtiğimiz hafta, dizide Meliha rolünde izlediğimiz Şebnem Bozoklu’nun bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamayla ortaya çıkan ve dizinin fanatiklerini heyecanlandıran projenin detayları netleşmeye başladı.

Yeni yılda ekrana gelecek, ismi henüz belli olmayan dizi; 80’li yıllarda İstanbul’da, kendisi de komedyen olan ve geleceği görebilen bir organizatörün sahip olduğu komedi-şov kulübünde geçecek. Sahne önünde ve sahne arkasında yaşanan eğlenceli ve matrak olayların ekrana taşınacağı dizide komedyenin, iki kız kardeşiyle paylaştığı ev hayatının yanı sıra, 80’lerden günümüze yaşanan siyasi ve gündelik hayat; kulüpte sahne alan şarkıcılar, sihirbazlar, komedyenler, dansçılar ve standup’çılar üzerinden hicvedilerek ekrana taşınacak.

DEMET DE KADRODA
“Canım Ailem”de çok uyumlu bir ekip çalışması yapan Uğur Yücel, Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Arif Erkin, Ayça Damgacı ve Onur Ünsal’a yeni dizide, Emre Karayel ile başrolünü paylaştığı “1 Kadın ve 1 Erkek” dizisindeki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Demet Evgar eşlik edecek. Türkiye’nin son otuz yılının panoramasını yansıtacak dizinin kadrosuna önümüzdeki günlerde yeni isimler de katılacak.
.

ETİKETLER
#canım ailem